bazylia128
Fanka BB :)
no nasza dziewczyna ale ja nie widze przeszkodyWybacz, jestem wkurzona i strasznie mi szkoda Czarnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nasza dziewczyna ale ja nie widze przeszkodyWybacz, jestem wkurzona i strasznie mi szkoda Czarnej
Czerwiec tużNo kuwa pytanie, pewnie że wpadam. Nie jadłam nigdy kaczki
. A będziesz je smażyła czy piekła? Może też bym kiedy zrobiła
No w czerwcu, jestem średnio gotowa ale nie mogę czekać. Mam troszkę więcej nadzieji na powodzenie niż @Aduś16
. Bo ona to ma medal z tymi lekami
![]()
Ja właśnie chyba w tym tygodniu się wypuszczę. Bo mi też się marzyJaki widok:-) tez mi się marzy ;-)
uuuuuuu mniami - ja je zawsze robie tylko na patelniCzerwiec tużale będzie się działo
Te piersi trochę posmazylam i teraz dopiekam w piekarniku. Niestety nie mogą być różowe,a szkoda.
Do tego piure z batatów i buraczki
Niestety nie mam powideł ze śliwek ani żurawiny. Jak wyjdą dobre, to kiedyś muszę tak spróbować![]()
i ta skorke ponacinaj i wtedy nie trzeba tlusczuuuuuuuu mniami - ja je zawsze robie tylko na patelniz powidlami wychodza mega - ale mi zrobilas smaka - ja je jeszcze lekko rozbijam i nacieram czosnkiem
![]()
Rozumiem. Gdyby się rozmyśliła z tej rezerwacji to proszę miej mnie na uwadze ja na pewno odkupie w razie czego![]()
Jprdl ale ci sie kopniak nalezy !!!!!! Wiesz gdzie ja cie szukalam? chyba nie chcesz wiedziecChyba nie masz pojecia jak sie tu o ciebie martwilysmy... Raz mi sie w nocy przysnilas i od tamtej pory dzialalm zeby cie jakos odnazlezc a nawet nie wiemy jak masz na imie ;( Bylam pewna ze cos sie stalo, ze jakis korona, ze potzrebujesz pomocy... Najwazniejsze ze jestes!!!! To ja do aniaslu pisalam i fredka wysylal jej twoje zdjecia
Chyba sie nie gniewasz? Osszzzz tyyyyy nie dobra!!!!! A u mnie wszystkie wyiki spoko - kir mam bardzo ladny, cala immonologie zrobilam i wszystko wyszlo ok
Nawet kariotypy zrobilam i tez sa prawidlowe
za tydzien mam histeroskopie i pozniej juz transferuje
Jak cie @fredka84 przeczyta to dostaniesz wpiernicz
Ciesze sie ze wszystko dobrze ale jak chcesz znowu zniknac najakis czas to nam to napisz
@fredka84 pisala ze teraz nam bedziesz musiala nawet nr stopy podac zebysmy wiedzialy jak cie szukac
![]()
MASZ PRZEJE...BANE!!!
Żartuję oczywiście, bardzo się cieszę że nic ci się nie stało, ja już nawet jakiś wypadek miałam w głowie, mówię ci. Kurde, prawie do Jackowskiego jechałam żeby cię szukał
.
No to ładny masz tam armageddon. Wszystko naraz
. Nie mogę się zdecydować czy bardziej chcę dać ci kopa czy uściskać.... hmmmmmmmmmmmmm no ciężki wybór
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Myszulko, ty wiesz że ja mam słabość do ciebieuściskaj
![]()
Bardzo dobry startDzisiaj bylam. Jak to w inviccie kaza 3dpt 6 dpt i 10 dpt.
Beta oczywiscie po pregnylu
B-HCG 46,1
Estradiol 1753
Progesteron 40,2
Chyba jest dobrze?
A może sprawdź czy w innej klinice by Ci nie zrobili danego dnia? Albo w jakimś innym miejscu? Masz receptę na ten accofil wlew?Tylko ze ja mam wlew accofilu domaciczny. Oni powinni mi go zrobic . Podejsc bez niegosama nie wiem ci robic