reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No kuwa pytanie, pewnie że wpadam 😍. Nie jadłam nigdy kaczki 🤔. A będziesz je smażyła czy piekła? Może też bym kiedy zrobiła 🤔
No w czerwcu, jestem średnio gotowa ale nie mogę czekać 🤦. Mam troszkę więcej nadzieji na powodzenie niż @Aduś16 😜. Bo ona to ma medal z tymi lekami 😜
Czerwiec tuż 😊😊😊ale będzie się działo 😍😍😍Te piersi trochę posmazylam i teraz dopiekam w piekarniku. Niestety nie mogą być różowe,a szkoda.
Do tego piure z batatów i buraczki 😊
Niestety nie mam powideł ze śliwek ani żurawiny. Jak wyjdą dobre, to kiedyś muszę tak spróbować 😊

Załączniki

• IMG_20200518_154401.jpg
    IMG_20200518_154401.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 71
Czerwiec tuż 😊😊😊ale będzie się działo 😍😍😍Te piersi trochę posmazylam i teraz dopiekam w piekarniku. Niestety nie mogą być różowe,a szkoda.
Do tego piure z batatów i buraczki 😊
Niestety nie mam powideł ze śliwek ani żurawiny. Jak wyjdą dobre, to kiedyś muszę tak spróbować 😊
uuuuuuu mniami - ja je zawsze robie tylko na patelni ;) z powidlami wychodza mega - ale mi zrobilas smaka - ja je jeszcze lekko rozbijam i nacieram czosnkiem ;)

Rozumiem. Gdyby się rozmyśliła z tej rezerwacji to proszę miej mnie na uwadze ja na pewno odkupie w razie czego 😉
Jprdl ale ci sie kopniak nalezy !!!!!! Wiesz gdzie ja cie szukalam? chyba nie chcesz wiedziec 🤭🤪🤪😡:o Chyba nie masz pojecia jak sie tu o ciebie martwilysmy... Raz mi sie w nocy przysnilas i od tamtej pory dzialalm zeby cie jakos odnazlezc a nawet nie wiemy jak masz na imie ;( Bylam pewna ze cos sie stalo, ze jakis korona, ze potzrebujesz pomocy... Najwazniejsze ze jestes!!!! To ja do aniaslu pisalam i fredka wysylal jej twoje zdjecia :o Chyba sie nie gniewasz? Osszzzz tyyyyy nie dobra!!!!! A u mnie wszystkie wyiki spoko - kir mam bardzo ladny, cala immonologie zrobilam i wszystko wyszlo ok ;) Nawet kariotypy zrobilam i tez sa prawidlowe ;) za tydzien mam histeroskopie i pozniej juz transferuje ;) Jak cie @fredka84 przeczyta to dostaniesz wpiernicz 😂😂😂 Ciesze sie ze wszystko dobrze ale jak chcesz znowu zniknac najakis czas to nam to napisz ;) @fredka84 pisala ze teraz nam bedziesz musiala nawet nr stopy podac zebysmy wiedzialy jak cie szukac ;)
🙈🙈🙈 hihi no wiem, przegielam po całości, aż mąż się pytał czy jeszcze po nocy forum nadrabiam, ale już wymieklam.
Miło ze się martwilyscie i przepraszam 😘😘😘🙈
No jak bym się mogła gniewać za foty, jak ja tu sama je wysyłałam 😁.
super ze u Ciebie wszystko dobrze! Mam nadzieje ten transfer będzie szczęśliwy i musi tak być !!! Fredka mi nakopie, bo nie dość ze napisałam po dwóch tyg w sobotę, to dopiero czytam w poniedz 😁🙉 mam chwile przerwy, bo jestem w pracy
Aż się mnie poty oblewają na sama myśl 😂😂😂 Myślałam ze nick mnie zdradził z imieniem 😂 Kamila 😛😘
Wczoraj po dwóch miesiącach pierwszy raz byłam w lesie, cudowne uczucie 😇,myśle ze teraz będę bardziej doceniać każda chwile 😘😘😘

MASZ PRZEJE...BANE!!!
Żartuję oczywiście, bardzo się cieszę że nic ci się nie stało, ja już nawet jakiś wypadek miałam w głowie, mówię ci 😱😱😱. Kurde, prawie do Jackowskiego jechałam żeby cię szukał 😂.
No to ładny masz tam armageddon 😱. Wszystko naraz 😱. Nie mogę się zdecydować czy bardziej chcę dać ci kopa czy uściskać.... hmmmmmmmmmmmmm no ciężki wybór 😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤
😁😁😁 uściskaj 😛🤓😁😁😁

reklama
Do góry