bazylia128
Fanka BB :)
no nasza dziewczyna ale ja nie widze przeszkodyWybacz, jestem wkurzona i strasznie mi szkoda Czarnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no nasza dziewczyna ale ja nie widze przeszkodyWybacz, jestem wkurzona i strasznie mi szkoda Czarnej
Czerwiec tużNo kuwa pytanie, pewnie że wpadam. Nie jadłam nigdy kaczki
. A będziesz je smażyła czy piekła? Może też bym kiedy zrobiła
No w czerwcu, jestem średnio gotowa ale nie mogę czekać. Mam troszkę więcej nadzieji na powodzenie niż @Aduś16
. Bo ona to ma medal z tymi lekami

ale będzie się działo
ale będzie się działo 

Te piersi trochę posmazylam i teraz dopiekam w piekarniku. Niestety nie mogą być różowe,a szkoda.
Te piersi trochę posmazylam i teraz dopiekam w piekarniku. Niestety nie mogą być różowe,a szkoda.

Ja właśnie chyba w tym tygodniu się wypuszczę. Bo mi też się marzyJaki widok:-) tez mi się marzy ;-)

uuuuuuu mniami - ja je zawsze robie tylko na patelniCzerwiec tużale będzie się działo
Do tego piure z batatów i buraczki
Niestety nie mam powideł ze śliwek ani żurawiny. Jak wyjdą dobre, to kiedyś muszę tak spróbować
i ta skorke ponacinaj i wtedy nie trzeba tlusczuuuuuuuu mniami - ja je zawsze robie tylko na patelniz powidlami wychodza mega - ale mi zrobilas smaka - ja je jeszcze lekko rozbijam i nacieram czosnkiem

Rozumiem. Gdyby się rozmyśliła z tej rezerwacji to proszę miej mnie na uwadze ja na pewno odkupie w razie czego
Jprdl ale ci sie kopniak nalezy !!!!!! Wiesz gdzie ja cie szukalam? chyba nie chcesz wiedziecChyba nie masz pojecia jak sie tu o ciebie martwilysmy... Raz mi sie w nocy przysnilas i od tamtej pory dzialalm zeby cie jakos odnazlezc a nawet nie wiemy jak masz na imie ;( Bylam pewna ze cos sie stalo, ze jakis korona, ze potzrebujesz pomocy... Najwazniejsze ze jestes!!!! To ja do aniaslu pisalam i fredka wysylal jej twoje zdjecia
Chyba sie nie gniewasz? Osszzzz tyyyyy nie dobra!!!!! A u mnie wszystkie wyiki spoko - kir mam bardzo ladny, cala immonologie zrobilam i wszystko wyszlo ok
Nawet kariotypy zrobilam i tez sa prawidlowe
za tydzien mam histeroskopie i pozniej juz transferuje
Jak cie @fredka84 przeczyta to dostaniesz wpiernicz
Ciesze sie ze wszystko dobrze ale jak chcesz znowu zniknac najakis czas to nam to napisz
@fredka84 pisala ze teraz nam bedziesz musiala nawet nr stopy podac zebysmy wiedzialy jak cie szukac

hihi no wiem, przegielam po całości, aż mąż się pytał czy jeszcze po nocy forum nadrabiam, ale już wymieklam.
 hihi no wiem, przegielam po całości, aż mąż się pytał czy jeszcze po nocy forum nadrabiam, ale już wymieklam.

.
.
 mam chwile przerwy, bo jestem w pracy
 mam chwile przerwy, bo jestem w pracy

Myślałam ze nick mnie zdradził z imieniem
 Myślałam ze nick mnie zdradził z imieniem  Kamila
 Kamila 

,myśle ze teraz będę bardziej doceniać każda chwile
,myśle ze teraz będę bardziej doceniać każda chwile 

MASZ PRZEJE...BANE!!!
Żartuję oczywiście, bardzo się cieszę że nic ci się nie stało, ja już nawet jakiś wypadek miałam w głowie, mówię ci. Kurde, prawie do Jackowskiego jechałam żeby cię szukał
.
No to ładny masz tam armageddon. Wszystko naraz
. Nie mogę się zdecydować czy bardziej chcę dać ci kopa czy uściskać.... hmmmmmmmmmmmmm no ciężki wybór
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

uściskaj
 uściskaj 

Myszulko, ty wiesz że ja mam słabość do ciebieuściskaj

. Jak tylko się odezwałaś to mi mega ulżyło
. Jak tylko się odezwałaś to mi mega ulżyło  . Proszę cię, nie przepracowywuj się za bardzo, bo nam się wykonczysz
. Proszę cię, nie przepracowywuj się za bardzo, bo nam się wykonczysz  .
.
Bardzo dobry startDzisiaj bylam. Jak to w inviccie kaza 3dpt 6 dpt i 10 dpt.
Beta oczywiscie po pregnylu
B-HCG 46,1
Estradiol 1753
Progesteron 40,2
Chyba jest dobrze?
 teraz trzymam kciuki z ten 6dpt
teraz trzymam kciuki z ten 6dpt
A może sprawdź czy w innej klinice by Ci nie zrobili danego dnia? Albo w jakimś innym miejscu? Masz receptę na ten accofil wlew?Tylko ze ja mam wlew accofilu domaciczny. Oni powinni mi go zrobic . Podejsc bez niegosama nie wiem ci robic