bazylia128
Fanka BB :)
ty tez tak zrob i bierz immuno on mi doslownie powiedzial ze nie moze mi zalecic ale to zalezy ode mnieBedzie dobrze kochana. Uda się na pewno tym razem❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty tez tak zrob i bierz immuno on mi doslownie powiedzial ze nie moze mi zalecic ale to zalezy ode mnieBedzie dobrze kochana. Uda się na pewno tym razem❤
ja tez z nim dzisiaj rozmawialam innaczej ci nie napiszePasnik mi odpisał tak
Pomagam tylko w immunologii
Klinika ma glos decydujący.
Kuzwa zajebiscie mi pomogl podjąć decyzje
I co mam robic?!![]()
Tak kochana ty masz encorton tylko . Ja mam to i accofil. Ten accofil to chyba jest mniej bezpieczny. Nie wiem moze sie myle. @fredka84 kochana a ty co robisz? Podchodzisz? Ty tez mam encorton i accofil?ja tez z nim dzisiaj rozmawialam innaczej ci nie napiszePowiedzial ze na moim miejcu by bral
bierz nie boj sie
![]()
Wiem kochana. Moj maz bardziej panikuje. Powiedział mi ze nie wybaczyl by sobie jakby mi sie cos stalo@Czarna1985 zobacz kobiety w ciazy biora encortony, osoby chore, bardzo chore - @Pójdźka ci napisze - to jest tylko kilkanascie dni![]()
ja sie szczerze balam co bylo widac po moich postach kiru AA bo wiedzialam ze wtedy tylko accofil, ale ja jestem skrajna i chyba bym sie zdecydowala tzn napewno bym sie zdecydowala ale to ty musisz podjac decyzje...Tak kochana ty masz encorton tylko . Ja mam to i accofil. Ten accofil to chyba jest mniej bezpieczny. Nie wiem moze sie myle. @fredka84 kochana a ty co robisz? Podchodzisz? Ty tez mam encorton i accofil?
Bierz i koncz temat in vitrovy - takie jest moje zdanie ...ja sie szczerze balam co bylo widac po moich postach kiru AA bo wiedzialam ze wtedy tylko accofil, ale ja jestem skrajna i chyba bym sie zdecydowala tzn napewno bym sie zdecydowala ale to ty musisz podjac decyzje...
bedziesz robila morfologie co dwa dniWiem kochana. Moj maz bardziej panikuje. Powiedział mi ze nie wybaczyl by sobie jakby mi sie cos stalo![]()