reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Pytanie do mam ktore maja dwójkę dzieci.
Czy po pierwszym porodzie został wam brzuch i po drugim porodzie udało wam się pozbyć? Czy nadal została wam nie fajna skóra?
Mi zostal brzuch.. przed druga ciaza ladnie zjechalam,bez diety i cwiczen ale to po 10 latach od pierwszego porodu.. nawet brzuch mialam plaski , po drugiej ciazy zostal mi brzuch,cyce wielkie i boczki czyli tzw druga dupa 😩 mam nadzieje ze zjade po trzeciej 🙄

reklama
Mi zostal brzuch.. przed druga ciaza ladnie zjechalam,bez diety i cwiczen ale to po 10 latach od pierwszego porodu.. nawet brzuch mialam plaski , po drugiej ciazy zostal mi brzuch,cyce wielkie i boczki czyli tzw druga dupa 😩 mam nadzieje ze zjade po trzeciej 🙄

Właśnie jestem Ciekawa jak będzie po tym porodzie . Bo jak znowu taki mi flak zostanie to w końcu zdecyduje się na operacje

Ja mam jutro 2 wizytę i będzie to równo 6 tydzień. Chyba nie liczę na serduszko ale przynajmniej coś już będzie widać bo ostatnio nic. Ja czułam się suepr ale od 3 dni mam mdłości. Nie są mocne i w sumie z rana ale ciekawa jestem ile mnie to będzie trzymać 🤷‍♀️

Ja mam jutro 2 wizytę i będzie to równo 6 tydzień. Chyba nie liczę na serduszko ale przynajmniej coś już będzie widać bo ostatnio nic. Ja czułam się suepr ale od 3 dni mam mdłości. Nie są mocne i w sumie z rana ale ciekawa jestem ile mnie to będzie trzymać 🤷‍♀️
Ja tez mam jutro wizyte i mam troche cykora 😓

Ja tez mam jutro wizyte i mam troche cykora 😓
Kochana nie jesteś sama! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... ❤. Ty teraz jesteś który tydzień? Ja jutro będę 5+6 od ostatniej miesiączki. W ogóle czytałam ulotkę od mojego progesteronu i to prawdopodobne, że to właśnie od wzmaga poczucie lęku i depresję... A ja ostatnie 4 dni emocjonalna "ameba"... nigdy się tak nie czułam.

Tez mam jutro wizytę, jeśli uda mi sie wyeobic, bo nie wiem na którą mniw zapisza

Ja też jutro mam wizytę. Chyba jest nas teraz 4 , które jutro mają wizyty o ile się nie mylę. Mam nadzieję, że jutrzejsze wizyty wszystkie nas uspokają.

reklama
Do góry