reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ale nas wystraszylas. Myslalysmy ze cos sie stało ale naszczescie jest wszystko dobrze ❤ U mnie kochana nic ciekawego praca i dom. Zastanawiamy się z mezem czy podejść do transferu bez histero bo niesety nie mam jak sie dostac do Polski. Raczej jestesmy zdecydowani na lipiec ze zaczynamy działać 😉
Już mnie tutaj dziewczyny opierdzielily 🙈🙈🙈
Super, to pewnie znowu będziemy próbować w tym samym czasie, ja mam wizytę 29/05 u lekarza, pójdę z wynikiem histero i tymi z krwi, zobaczymy kiedy będę mogła zacząć stymulację, ale podobno od lipca 😘

reklama
juz jestem ;) Ogolnie to opierdziel dostala ze tk pozno doniego -powiedzial ze etyka lekarska mu nie pozwala na przepsywanie immunosuprseji ale to zalezy ode mnie jak jestem zdeterminowana - dostalam sam encorton od pierwszego dnia cyklu - wyniki sa super nic wiecej nie moze mi zaproponowac ale powiedzial ze jak pgd zrobione i encorton to musi sie udac - jestem w szoku ;)
Fajny jest, nie? No to teraz wiesz, że zrobiłaś co tylko mogłaś i żebyś mi się nie załamywała znowu ❤️

Wracalam na nogach z pracy i bylam tak glodna a w pracy same ciasta i balam sie zjesc; ;( a pasnik mi powiezial ze musze sobie podjesc ;) serio :o ze narzucilam sobie za duza dyscypline :o i jak wracalam kupilam sobie mix salat i wtranzolilam miegiem z serkiem cammobert - takie smaczne i nie umyte ;)
Ja cię migiem podkarmię, albo jeszcze lepiej jak to będzie @Netiaskitchen albo @nieagatka😜

Pasnik mi odpisał tak
Pomagam tylko w immunologii
Klinika ma glos decydujący.
Kuzwa zajebiscie mi pomogl podjąć decyzje😭
I co mam robic?! 😭😭😭
Słuchaj, masz jeszcze 4 zarodki, tak? Skoro tak Ci zależy to spróbuj ten stretching i weź jednego zarodka. Mi to osobiście nie pomogło a miałam to robione z histero🤷. Wtedy zostaną ci jeszcze 3 zarodki i więcej ich nie marnuj. Nie wiem czy pomogłam 🤷

Tak kochana ty masz encorton tylko . Ja mam to i accofil. Ten accofil to chyba jest mniej bezpieczny. Nie wiem moze sie myle. @fredka84 kochana a ty co robisz? Podchodzisz? Ty tez mam encorton i accofil?
Podchodzę, za 15 dni okres i zaczynam. Mąż mnie lekko opieprzyl na co czekam 🤦. Kuwa na zbawienie
Po tej akcji z górnikami mniej boję się wirusa, choć będę na siebie bardzo uważała

Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.

Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach 😊
Jak wybaczcie moją radość 🤷. Masz prawo być najszczęśliwsza na świecie i nie kryj się z tym❤️. Ciesz się i tańcz z radości ❤️

reklama
Do góry