U
użytkownik-a
Gość
Czyli to nie są żarty z tym wyciekiem. A u was to wyciekło samoistnie czy po nacisku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron bada się 21-23 dc. Tak mówił mi ginekologHej. Podpowiecie mi kiedy najlepiej zbadać progesteron ile dni np od pozytywnego testy owulacyjnego? Chciałabym sobie zbadać w tym cyklu A nie wiem kiedy.
Wiadomo, że nie żarty. Przecież codziennie się to nie przytrafia. Lepiej sprawdzić coby to nie było. A co lekarz na ten wyciek?Czyli to nie są żarty z tym wyciekiem. A u was to wyciekło samoistnie czy po nacisku?
U mnie teraz też widać białe jakby zaschnięte resztki na sutku, ale generalnie to tylko przy naciskuWiadomo, że nie żarty. Przecież codziennie się to nie przytrafia. Lepiej sprawdzić coby to nie było. A co lekarz na ten wyciek?
AMH jeszcze robiłam. Gdzieś kiedyś znalazłam listę badań jakie wykonuje się między 3-5 dc a jakie 21-24 dc tyko nie pamiętam jaka to stronaLaseczki, przypomnijcie mi jakie badania między 3 a 5 dniu cyklu warto zrobić? Mam zamiar iść jutro i planuje oczywiście cały profil tarczycowy, progesteron profilaktyktyne fsh lh testosteron. Czy Coś jeszcze warto zrobić? Dawno już nie robiłam tych badań i nie pamiętam wszystkiego
Wracam do testów owu, owarinu oleju z wiesiołka dodatkowo zamówiłam zioła ojca Klimuszki, dużo siemienia lnianego, owoców,warzyw, ananasów,moreli, sportu i nie wiem czego jeszcze. Aaaa pozytywnego myślenia mimo wszystkoDziewczyny w ogóle sprawdzacie owulacje w tym cyklu czy szalejecie bez?![]()
Ile czasu sie staracie? My po stracie teraz pierwszy cykl.Wracam do testów owu, owarinu oleju z wiesiołka dodatkowo zamówiłam zioła ojca Klimuszki, dużo siemienia lnianego, owoców,warzyw, ananasów,moreli, sportu i nie wiem czego jeszcze. Aaaa pozytywnego myślenia mimo wszystko
Hej jest mało pozytywnych opinii o clo a ja z tego co czytam bardziej polecają aromek (ja po aromku miałam ładne jajka) ale też w kolejnym miesiącu próbuje invitroOd 3 lat staramy sie. Nie mam owulcji do tego rozpieprzona tarczyca hashi i dlugo by pisac. Mialam 2 cykle na samym clo, ktory na mnie nie dzialal. Tamten cykl bylam na lamette. Zadzialal ale kiepawo. Stad decyzja lekarza o polaczeniu. Nam zostaly dwa cykle na tych probach stymulowanych i pedzimy na in vitro...
36 cykl zaczęłam dzisiajIle czasu sie staracie? My po stracie teraz pierwszy cykl.![]()