Kochana, nadzieja to jest coś co mi dodaje skrzydeł. Naprawdę... Nie wolno się nigdy poddawać. Choćby nie wiem co.Mam taką nadzieje [emoji16]
A! I lekarz zabronił mi robić interwały nawet przed transferem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, nadzieja to jest coś co mi dodaje skrzydeł. Naprawdę... Nie wolno się nigdy poddawać. Choćby nie wiem co.Mam taką nadzieje [emoji16]
Ja nie korzystam z aplikacji tylko z przegladarki na telefonie. U nas rzadko nie ma powiadomień, wiec załóż od razu że raz na jakiś czas warto zajrzećDziewczyny czy wy tez nie dostajecie powiadomien o nowych postach? Mam ściągnięta aplikacje i co wchodzę nic nowego nie ma... Az do dzis... Trochę mnie zdziwilo ze taka cisza tu az patrze a tu milion zaległych postów![]()
Nie mam żadnego zarodka
Nie wiem co powiedzieć. Nie ma odpowiednich słów. Bardzo mi przykro.Nie mam żadnego zarodka
Ja też zaczęłam korzystać z przeglądarki, bo aplikacja coraz gorzej działała. A teraz można dać choćby uśmieszek niż tylko kciukiJa nie korzystam z aplikacji tylko z przegladarki na telefonie. U nas rzadko nie ma powiadomień, wiec załóż od razu że raz na jakiś czas warto zajrzeć![]()
Przytulam Cię z całego sercaNie mam żadnego zarodka
DziękiPaśnik ogólnie powiedział, że on nie ma wpływu na to, że niektóre kliniki nie zgadzają się na branie encortonów czy accofilu i on nie może zmienić ich decyzji. Takie leki musimy brać teraz na własną odpowiedzialność.
Tak że, jak moja klinika miałaby coś przeciwko, to ja się im nawet nie przyznam, że coś biorę - wysrane w nich
Przy braniu hormonów ciężko dojść do ładu z wagą. Moja bratowa też trochę tego bierze i już milion diet próbowała
. Jej nawet włosy na brodzie rosną i musi się golić
Twoja psycholożka pewnie ma rację, trzeba robić małe kroczki ale do przodu. Głowa do góry, niedługo działamy
![]()