reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wrocilam do domu alutak zostala u tesci ;( Do tej potu sie zastanawiam po co robie i czy musze robic ta histero ;( jestem sama bez psow w tym wielkim domu bym padla ;( nie umialam wyjsc od rodzicow ;( @Ugly80 czesto udaje sie za pierwszym razem a czasami jak na moim przypadku widac nie udaaje sie ... ;( nienawidze narkozy 😭 😭 😭 😭 nie potrafie nie myslec o mojej mamie ;( jak bede usypiana to ona bedzie miala zabieg 😭😭😭 k....wa jestem cien cienia jak na tescie ssikanym, podkowy pod oczami i azamiast przytyc to schudlam ;( ja juz nie mam marzen...
Ej Laska!! Co ty tutaj wygadujesz ?!?! Masz marzenie jedno większe od drugiego ! Zdrowie mamuśki będzie pod kontrola a Ty szykuj dupke do transferu ❤️ Jeszcze usiądziesz z mama przy kawie a jedna noga będziesz bujać mini Bazylke w wózeczku. !! Tak będzie i nie skończysz swojej walki dopóki tak się nie stanie ❤️❤️A jeszcze będzie cyrk jak po rodzeństwo wrócisz dla Córci 😍😍😍 i oby twoja córka tak bardzo martwiła się kiedyś o ciebie jak ty o swoją ukochana mamę 😉✊
Inaczej sobie nie wyobrażam opuszczenia tego forum bez naszych bejbikow !

A u mnie w pracy taka 40stka wpadła z trzecim dzidziolkiem 😘
Jako prawie 41 latka śmiem twierdzić, że już starość mnie bierze. Dziś w nocy kuwa myślałam, że wyjdę z siebie. Mojej małej zęby idą, daje czadu od kilku nocek. Dziś miałam robotę do zrobienia i jak wszystkich wygnalam z domu to poszłam spać.
Na oddziale była 45 latka, która myślała że ma menopauze...także ten...

Jeden jajowod wystarczy do ciąży [emoji3][emoji3] przynajmniej mnie wystarczył jak się okazało [emoji3][emoji3][emoji8]
Ja bym próbowała udrożnić u jakiegoś dobrego specjalisty... Dodatkowo plastry borowinowe polecały dziewczyny. Podobno skuteczne na udrożnienie. Spróbuj, co Ci szkodzi. Na pewno taniej wyjdzie niż in vitro.
A w międzyczasie możesz ogarniać klinikę, by czasu nie tracić. Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry