Ło matkoJa na przestrzeni tygodnia miałam 2 wyniki 1.76 i 0.54 !

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło matkoJa na przestrzeni tygodnia miałam 2 wyniki 1.76 i 0.54 !
@Aduś16 a w UK dlaczego nie chcecie ? Moja kolezanka tam miala i udalo jej sie za pierwszym razem, wiem ze to bez sensu tak porownywac ale o co chodzi ze wszystkie dziewczyny do PL na leczenie zamiast w tamtych klinikach? Za drogo, jakies inne procedury?
JPRDL![]()
![]()
mam chyba stan podgorączkowy na termometrze 37,8 ;( Co mam teraz zrobic? Czuje sie dobrze tylko lekkie zawroty, nie mam kaszlu, dusznosci nic. Myslicie ze powinnam do kliniki zadzwonic?
Biedaczysko jeszcze to Ci potrzebne:-(JPRDL![]()
![]()
mam chyba stan podgorączkowy na termometrze 37,8 ;( Co mam teraz zrobic? Czuje sie dobrze tylko lekkie zawroty, nie mam kaszlu, dusznosci nic. Myslicie ze powinnam do kliniki zadzwonic?
ale ja przeciez caly czas na antybiotyku jestem ;(Biedaczysko jeszcze to Ci potrzebne:-(
Pytalam kochana dzis jak opiekunka do mnie oddzwonila I mam ramach programu do wykorzystania wizytę, zapytałam od razu o profesora ale on niby nie udziela porad do odwołania.. Umówiłam z dr Hajdu..kiem, telefoniczna gdyż nas już nie będzie.. Planujemy być w Polsce w sierpniu 3 tygodnie więc mogłabym spróbować jeszcze raz ale bardzo się zrobiłam do Invicty i musiałabym usłyszeć jakiś sensowny plan stymulacji od innego lekarza bo tego cyrku przechodzić już nie chce żeby do aukcji podejść w 27dc.. W jaki sposób Ty ustalalas możliwość stymulacji przez profesora? Myślę aby w zazaleniu jakie będą do nich pisać na mojego lekarza poprosić o przeprowadzenie stymulacji właśnie przez profesora...ale pewnie mnie i tak zlejaJeśli mogę coś podpowiedzieć to idź do prof. na wizytę...
Pytalam kochana dzis jak opiekunka do mnie oddzwonila I mam ramach programu do wykorzystania wizytę, zapytałam od razu o profesora ale on niby nie udziela porad do odwołania.. Umówiłam z dr Hajdu..kiem, telefoniczna gdyż nas już nie będzie.. Planujemy być w Polsce w sierpniu 3 tygodnie więc mogłabym spróbować jeszcze raz ale bardzo się zrobiłam do Invicty i musiałabym usłyszeć jakiś sensowny plan stymulacji od innego lekarza bo tego cyrku przechodzić już nie chce żeby do aukcji podejść w 27dc.. W jaki sposób Ty ustalalas możliwość stymulacji przez profesora? Myślę aby w zazaleniu jakie będą do nich pisać na mojego lekarza poprosić o przeprowadzenie stymulacji właśnie przez profesora...ale pewnie mnie i tak zleja![]()
Nie odpowiada mi ich podejście do leczenia, łatwe przypadki to tak raczej im się szybko udaje.. Choć już przeszla mi nawet i taka myśl przez głowę.. chociaż @Czarna1985 raczej nie poleca IVF w UK, prawda?? Do transferu potrzebuje immunoglobuliny, które w Polsce mam już gdzie wziąć a tam są dwa razy droższe a to są już gigantyczne koszty!@Aduś16 a w UK dlaczego nie chcecie ? Moja kolezanka tam miala i udalo jej sie za pierwszym razem, wiem ze to bez sensu tak porownywac ale o co chodzi ze wszystkie dziewczyny do PL na leczenie zamiast w tamtych klinikach? Za drogo, jakies inne procedury?