reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

kochane dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo Wam dziękuję:-)))

Życzę Wam i sobie również SPOKOJU w tym roku, bo to oznacza że i dziecko będzie zdrowe i mąż grzeczny i pieniążków wystarczy..............Spokój to podstawa:-D. ( a mój- już niestety świętej pamięci Tata mawiał (pochodził ze Lwowa stąd pewnie ten humorek i powiedzonka) no więc na moje "dajcie mi wszyscy święty spokój!" mawiał: "święty spokój to ty na cmentarzu będziesz mieć:-D) Ale mimo wszystko zyczę spokoju jeszcze raz, nie musi być ten święty;-):-D.

reklama
IWONKA PISZE DO CIEBIE,A RACZEJ SPIEWAM...SLYSZYSZ..:cool2:?

Sto lat ....sto lat.... niechaj zyje nam...Sto lat..sto.. lat.... niechaj zyje nam... hej....:-):-):-)Zdrowia,,szczescia ,pomyslnosci,duzego domu,szybkiego samochodu,zeby kubus dzisiaj zjadl na kolacje i kaszke i salatke warzywna i 3 banany;-)... i wyjazdu dzisiaj gdzies nad cieple morze,gdzie piasek<ale nie ten wokalista;-)> bedzie Cie piescil i sloneczko bedzie masowac Ci skore i maz oliwke wsmarowywal i drinki z parasolkami przynosil.A tak najbardziej,zycze Ci samej raaaaaadosci,bo jak bedzie radosc,to znaczy,ze wszystko Ci sie uklada.Buziam Cie,przytulam i nie szukaj czasem,zadnych zmarszczek.;-)Katka

Sto lat ....sto lat.... niechaj zyje nam...Sto lat..sto.. lat.... niechaj zyje nam... hej....:-):-):-)

I ja dołączam się do Katkowego chórku...i drugim głosem śpiewam...
Nieeech żyyyje naaaam
:-):-):-)

Sto lat ....sto lat.... niechaj zyje nam...Sto lat..sto.. lat.... niechaj zyje nam... hej....:-):-):-)

chórek;-)

Sto Lat Sto Lat ... Niechaj żyje Nam
A kto z Nami nie wypije ... niech go piorun trzaśnie :-)

Iwonko NAJLEPSZEGO!!! :-)

Sto lat ....sto lat.... niechaj zyje nam...Sto lat..sto.. lat.... niechaj zyje nam... hej....:-)

[/center]

Nieeech żyyyje naaaam
:-):-):-)​

chórek;-)

A kto z Nami nie wypije ... niech go piorun trzaśnie :-)

Iwonko NAJLEPSZEGO!!! :-)[/center]
i ja! Iwonko, najlepszego!!!! :-D
STO LAT, STO LAT! NIECH ŻYJE NAM!!!! :-)

Iwonko wszystkiego najlepszego!!!:-):tak::-)

i ja dolacze sie do chorku

STO LAT! STO LAT! NIECH ZYJE NAM!!!:-):-):-)

Dziękuję wszystkim i każdej z osobna:tak::-). ( M miał mi zrobić torta i nie zrobił:no2:złożył tylko życzenia i kupił kwiaty)

reklama
Napisał Katka

Sto lat ....sto lat.... niechaj zyje nam...Sto lat..sto.. lat.... niechaj zyje nam... hej....:biggrin2:

Cytat:
Napisał monika3
[/center]

Nieeech żyyyje naaaam
:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Cytat:
Napisał Moniqa
chórek;-)

A kto z Nami nie wypije ... niech go piorun trzaśnie :biggrin2:

Iwonko NAJLEPSZEGO!!! :biggrin2:[/center]

i ja! Iwonko, najlepszego!!!! :-D

STO LAT, STO LAT! NIECH ŻYJE NAM!!!! :biggrin2:

I Ja Też dołączam się do życzeń i chóralnych śpiewów również.

Do góry