reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

Kajenko z okazji 18tych urodzin ;-) życzę CI tego wszystkiego co Katka i jeszcze od siebie dołoże z 5 worków waluty wymienialne zachodniej słodyczy Katka Ci juz dużo zyczła więc ja Ci życze mało kontaktów z dentystami :-D
wszystkiego najlepszego!!!!

reklama
Kajenko to i ja sie dołączam do tych "oryginalnych " życzeń...
- butów siedmiomilowych
- własnego psa i kota
- zaczarowanego ołówka (jak byłam mała to zawsze o nim marzyłam:-))
- gwiazdki z nieba
- zdrowia, bo tego najbardziej potrzeba

Renik jak czytałam Twoje zyczenia świąteczne, to mi sie łezka w oku zakreciła, tak pieknie to napisałaś...

KAJENKO

18-sty wybił roczek,
w dorosłe życie zrobiłaś kroczek,
niechaj zawsze szczęście Ci sprzyja
i to co złe, niech Cię omija.
Wszystko co pragniesz, by Twoje było
i o czym marzysz, by się spełniło.

4.gif

:-D:-D:-D
Serdecznie dziekuje za oryginalne zyczenia!!! :tak:<cmok>:-)

Tylko nie rozumiem tego ";-)" przy 18-tce...:dry:

(;-);-);-))

Kajenko i odemnie przyjmij Najpiekniejszych, Najbogatszych i Najwspanialszych ... marzeń spełnienia ... buziaki :)

spoznione lekko ale szczerze :)

a 18-stka .. bo każda z Nas ma wiecznie 18scie tylko odsetki się zmieniają ;)

Katuś ty również obchodziłaś urodziny - trochę spóźnione, ale z serca płynące życzenia wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, miłości i uśmiechu życzy Iwona z rodzinką:-):-):-)

Dla Kajenki i Katki...
zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń...
nawet tych najskrytszych

:-):-):-)​

reklama
Do góry