reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

KOCHANE LASECZKI
JA TAKZE WRAZ ZE SWOJA RODZINKA SKALADAM WAM ZYCZENIA ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT..
SAMYCH RADOSCI I CHWIL WIELKICH UNIESIEŃ....
NIECH MOC NOWONARODZONEGO....OTULI WAS CIEPLEM MILOSCI:tak:
I OPIEKI ANIOLOW

reklama
Niech te Święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada,
niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie wszędzie,
no i radość wokół będzie!
Mariczka, Agnieszka i Piotr :-)
A tu moja rodzinka... taki mały performance dla śmiechu ;-) :-D
(Z DZWIEKIEM!!!)
ElfYourself™ : Brought to you by OfficeMax

Każdy już czym prędzej bieży,
by dołączyć do pasterzy.
I ja spieszę z życzeniami,
bo nie mogę być tam z wami.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
i niech dobroć wśród Was gości.
I niech Boga wielka moc
na Was spłynie w Świętą Noc.

animweihnachtsglobe1vk8.gif

SPOKOJNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT ŻYCZY IWONA Z RODZINKĄ:tak::tak:

Mamuski i Mamusko nr 1 ;-)oryginalna,znikne pewnie na weekend i zeby o zyczeniach,nie zapomniec chce je zlozyc dzisiaj:-).

Zycze Wam zdrowia,spokoju i usmiechu na twarzy.... reszte dopiszcie sobie wedle wlasnych potrzeb,ja sie pod tym podpisze i bede wierzyc,ze sie spelni.

Katka z rodzinka

Nadziei - by nie opuszczała,
radości - by rozweselała,
miłości - by obrodziła,
dobroci - by zawsze była...
z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzy
Ela z rodzinką

Na zbliżające się świąteczne dni, wielu radosnych chwil w gronie rodzinnym, a w Nowym Roku wiary w lepsze jutro życzy Jola z Rodzinką

Własnie dzisiaj sobie uświadomiłam, że w Boże Narodzenie 2005 roku miałam jedno tylko marzenie, które nie miało sie nigdy spełnic, a w Wigilę roku 2006 moje marzenie spokojnie spało w moich ramionach, życzę wszystkim spełnienia choć jednego takiego marzenia, bo teraz wiem, że marzenia się naprawdę spełniają, no i zdrowia Wam życzę bo to najważniejsze i nie macie pojęcia jak bardzo sie ciesze, że pojawiłyście sie w moim życiu
Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)
Zdrowych,
pogodnych i wesołych
Świat spedzonych w rodzinnym
gronie,
dużo szczęścia i pomyślności w Nowym Roku
wszystkim październikowym mamom i Ich najbliższym
życzy
Ula z rodzinka

reklama
czesc
Kajenko,to do Ciebie te slowa :cool2:

masz urodziny dzisiaj........... cieszysz sie???
zycze Ci zdrowka,szczescia i slodyczy oraz samochodu,pieniedzy 5 workow,duzo gumy do zucia
i usmiechu...

Katka

Do góry