reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Doraaa widzę Cię, co cicho siedzisz?
A bo nic się nie dzieje ...podczytuje Was z krzaczorow🤣🤣myślałam ,że będę miała w tym miesiącu transfer ,ale niestety moja klinika ma pewne kryteria i wg nich to jestem "młoda" i mogę poczekać jeszcze miesiąc ...także znowu nic ... Moje pozytywne nastawienie poszło gdzieś w cholerę , do tego zbliża się data ,kiedy (jakbym nie poroniła ) mogłabym rodzic i wyobrażam sobie jakbym teraz już się turlała... I jakoś strasznie mnie to wszytko przytlacza ...

reklama
A bo nic się nie dzieje ...podczytuje Was z krzaczorow🤣🤣myślałam ,że będę miała w tym miesiącu transfer ,ale niestety moja klinika ma pewne kryteria i wg nich to jestem "młoda" i mogę poczekać jeszcze miesiąc ...także znowu nic ... Moje pozytywne nastawienie poszło gdzieś w cholerę , do tego zbliża się data ,kiedy (jakbym nie poroniła ) mogłabym rodzic i wyobrażam sobie jakbym teraz już się turlała... I jakoś strasznie mnie to wszytko przytlacza ...
Dlatego nie możesz siedzieć sama w krzakach, pisz tutaj jak Ci źle ❤ Smutne to wszystko ale nie możeszz sie załamywać❤

Ja też miałam parę dni dołek, moja łajza @bazylia128 mnie wyciągnęła ❤ Wczoraj wzięłam urlop i wygrzałam się na słoneczku, popłakałam sobie w spokoju i czuję się jak nowonarodzona❤. Musisz wypłakać się porządnie albo się nawalić - co wybierasz😘
Popatrz na @mary.m ❤ W niej nadzieja, weźmiesz wlew i ci się uda😘

Narazie boje się panicznie i chyba podświadomie nastawiam się na porażkę, że beta zacznie spadać, bo jakoś wydaje mi się, że to byłoby zbyt piękne, żeby się udało 😐 przez to in vitro chyba większość z nas ma skrzywienie 😢

Narazie boje się panicznie i chyba podświadomie nastawiam się na porażkę, że beta zacznie spadać, bo jakoś wydaje mi się, że to byłoby zbyt piękne, żeby się udało 😐 przez to in vitro chyba większość z nas ma skrzywienie 😢
Ja bym pewnie miała też to samo, z porażką zawsze trzeba się liczyć ale początek masz piękny ❤️. Coś w końcu ruszyło 😍

Jejku dziewczyny moje AMH 1,33... ostatnio miałam 1,89 ale inny lab...No i miałam histeroskopie 3 tygodnie temu, może to miało wpływ na taki spadek?? Zrobiłam tez FSH i mam 8,2...

A co do pregnylu to brałam w dzien transferu wiec jeszcze mógł być 7dpt ale 10dpt już nie. Wzięłam 1/2 ampułki 5000 z drugiej strony kto tam wie.
Przynajmniej mogę się dzisiaj wina napić:-) jeszcze dwa zostały. No może któryś jest zdrowy. A o histero się zapytam lekarza.
Kochana przytulam mocno 😘😘😘 widać, ze masz dobry plan przynajmniej z tym piciem 😜

Łeeeee, to masz fajnie i bliziutko 😘 Info mam z pierwszej ręki, bo moja lekarka prowadząca napisała mi sms, że już w VITRO nie pracuje bo poszła do Bociana😢. Trochę się przejęłam, bo ją bardzo lubię i jest taaaka śliczna, to Budzinska, kojarzysz? Ciepiela też poszedł do Bociana
Znam te nazwiska, ale osobiście nie byłam u tych lekarzy. Ja leczę się u Bączkowskiego. Kochana to dawaj do Bociana :) Jeju nie masz pojęcia jaki super dzien mam dzięki Tobie i Twojej informacji :)

reklama
Jejku dziewczyny moje AMH 1,33... ostatnio miałam 1,89 ale inny lab...No i miałam histeroskopie 3 tygodnie temu, może to miało wpływ na taki spadek?? Zrobiłam tez FSH i mam 8,2...
Zrobiłabyś jeszcze raz i miałabyś inny wynik.
Amh powinno pokazywać czy jest PCOS lub bardzo niska rezerwa, żeby lekarz dobrze dobrał leki. Takie różnice nie mają znaczenia.

Ja miałam raz 4 a raz 11. I co z tego? Nic.

Do góry