reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Natsnats ja to sie boje ze niedlugo dostaniemy jakiejs nerwicy natrectw :o Np bede chodzic po kafelkach uwazajac zeby nie dotknąć krawedzi ale bede rzuac zabami za siebie ;) Kiedys mi moja przyjaciola wyslala tyaki tekst chlopaka kotry sie zalil ze ma taka nerwice i juz nie daje rady bo on np musial za kazdym razem jak siadal do jedzenia dotknac nosem talerza 😂😂😂 i opowiadal ze najgorzej przy rodzinnych obiadach to udawala ze musi zawiazac sznurowke byleby sie tylko nad tym talerzem pochylic i dotknac nosem 😂😂😂 Ja wiem ze to straszne aale uplakalm sie ze smiechu jak to czytalam, Nue raz cos na siebie wylal ale poczul ulge bo przynajmniej TO ZROBIL ;) Albo jak musial 19 razy wychodzac z domu nacisnac swiatlo w ta i zpowrotem i pisal ze nie raz przez to spoznil sie do pracy - oby nas to nigdy nie spotkalo 🤭👍👍 Ja juz widze @fredka84 jak lezy na podlodze i musi polczyc do 100 zanim wstanie ;)

Jak tam u Ciebie i dzieciaczków? Ile już mają? Mój wrócił wlasnie do żłobka od poniedziałku 😊i jak na razie nadal zdrowy, uff
Maluszki sa cudowne,rozwijaja sie super ,chociaz kazde w swoim rytmie,zaczynaja pokazywac charakterki,jak to u blizniakow jest wiecznie o cos walcza😃a u mnie? Dzien za dniem przelatuje,dzieci pojda do zlobka dopiero jak skoncza dwa latka,brakuje mi 10 godzin w dobie zeby wszystko ogarnac ,ale w koncu pierdziele i robie to kiedy indziej,nie ucieknie.
I tak sie bujamy😘

reklama
Twoje IQ nas tu wszystkie bije na łeb na szyje - ale tofakt jak mozna gdzies cos in cognito napisac i wypisac to pozniej wychodza akcje ;)
Pamietam jak szlam do pracy jako kurator to musialam miec robiony test psyvhologiczny i na inteligencje.I tak mnie dziad wkurzyl co te testy mi zrobil bo ze zdziwieniem powiedzial ze test wyszedl o dziwo ponad przecietna😡Czy ja wyglsdam na glaba?nawet nie jestem blondynka-sorki wszystkie blond😉

Do góry