klaudiaanita
Fanka BB :)
Jeździłam kiedyś z bratem częstoAch Orange, kolor KTM-a. Oczywiście czekam za zdjęcie od fryca
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeździłam kiedyś z bratem częstoAch Orange, kolor KTM-a. Oczywiście czekam za zdjęcie od fryca
![]()
No widac jak ci sie w bluzie ukladajaGdzie te piersi się pytam? przecież dekolt pod szyję, bluza...Coś widać w ogóle? Aż sprawdzę
![]()
Dawaj fotę ślicznaU fryzjera siedzę właśnie
W końcu kolor robię bo już złotowłosa byłam
Paznokcie znów Orange![]()
Dlatego ze przy tak wysokim AMH zawsze mam hiperstymulacje![]()
Ja bez hiperstymulacji nie zachodzętaka ciekawostka.
I podają Ci zarodek przy hiperce?Ja bez hiperstymulacji nie zachodzętaka ciekawostka.
No właśnie też się zastanawiama to ie tyy pisalas ze udaje sie tylko na swiezym ? I dopuszczali cie przy hipertce do transferu ?
Maluszki sa cudowne,rozwijaja sie super ,chociaz kazde w swoim rytmie,zaczynaja pokazywac charakterki,jak to u blizniakow jest wiecznie o cos walczaJak tam u Ciebie i dzieciaczków? Ile już mają? Mój wrócił wlasnie do żłobka od poniedziałkui jak na razie nadal zdrowy, uff
Pamietam jak szlam do pracy jako kurator to musialam miec robiony test psyvhologiczny i na inteligencje.I tak mnie dziad wkurzyl co te testy mi zrobil bo ze zdziwieniem powiedzial ze test wyszedl o dziwo ponad przecietnaTwoje IQ nas tu wszystkie bije na łeb na szyje - ale tofakt jak mozna gdzies cos in cognito napisac i wypisac to pozniej wychodza akcje![]()