Mniej więcej 9 dni po owulacji, mówię mniej więcej bo testów nie robilam, ani monitoringu, wtedy zawsze mnie boli/klujew brzuchuWażne jest ile dni po owulacji![]()
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny co tu tak cicho od rana? Idę testować, ale skoro wczoraj była piękna biel, to dziś też będzie. Mam wrażenie, że boli mnie brzuch na @![]()
I jak testowanie??
Hej hej Dziewczyny, znowu się trochę podłącze, kilka dni temu wstawiałam zdj testu na którym coś niby widziałam, wtedy robiłam o czułości 25, dzisiaj o czułości 10 dzisiaj 26dc i wygląda to tak... Znowu chyba nic z tegoale nadzieja jest bo jest taka delikatna linia... CO Wy na to?
Zobacz załącznik 1126828
Przynajmniej u Ciebie jest jakiś cień a nie totalna biel

paaulaa1657
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za cienie i później kreseczki...I jak testowanie??
Przynajmniej u Ciebie jest jakiś cień a nie totalna bieljak u mnie.

Wesoła_Aga
Trzymam kciuki za cienie i później kreseczki...Co do mojego cienia to jakoś wewnętrznie czuje ze nic z tego
no ale może test się nie myli... Eh☺
Za póżno już jest by coś wyszło

Owu była 15 maja potwierdzona monitoringiem, dzień później wszystkie pęcherzyki samoistnie pękły.
Szkoda złudzeń...
paaulaa1657
Aktywna w BB
Za wcześnie kochanaCześć dziewczyny, myślicie że jest sens testować w 24 dc? Cykle zazwyczaj 30 dniowe

paaulaa1657
Aktywna w BB
Ale w przyszłym cyklu do dzieła!!Za póżno już jest by coś wyszło
Owu była 15 maja potwierdzona monitoringiem, dzień później wszystkie pęcherzyki samoistnie pękły.
Szkoda złudzeń...

Wesoła_Aga
Ale w przyszłym cyklu do dzieła!! ❤
To nie takie proste. Ja przez pół roku nie miałam dobrej owulacji.... Także ileż można znosić... Oby u Ciebie było łatwiej
paaulaa1657
Aktywna w BB
My się staramy ponad rok, w między czasie histeroskopia polipa macicy, hormony, nieregularne cykle... Eh... Wiem że to trudneTo nie takie proste. Ja przez pół roku nie miałam dobrej owulacji.... Także ileż można znosić... Oby u Ciebie było łatwiej![]()

reklama
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Zaczęłam plamić... Więc nic z tego