Łeeee no super pani kierowniczkoNowa praca jako kierownik oddziału w serwisie kurierskim![]()
Taka sobie ale u nas taki kryzys na rybku pracy ze lepsze to niż nic. A głownie dlatego ze chce szybko uzbierać na druga procedurę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łeeee no super pani kierowniczkoNowa praca jako kierownik oddziału w serwisie kurierskim![]()
Taka sobie ale u nas taki kryzys na rybku pracy ze lepsze to niż nic. A głownie dlatego ze chce szybko uzbierać na druga procedurę![]()
Też zrobiłam takie zdjęcie ale przypomniało mi się że paznokcie nie pomalowaneNaprawdęu was tak zimno. Przesylam
My właśnie rozkladamy basen bo u nas goraczka
Ale super!Naprawdęu was tak zimno. Przesylam
My właśnie rozkladamy basen bo u nas goraczka
Przepraszam. Wsiadac w auta i do mnie przyjeżdżać. Zapraszam was wszystkie❤No nie drecz nas tu![]()
PychotaPlan wykonany:tarta zrobipna-no moze kruszonka nie wyszla i chlebek razowy upieczony wlasnue pozarlam 2 cieple kromy z maselkiem miam![]()
Bidulko moja ale dobrze ze jest juz lepiej. Mnie jak glowa boli to mam dzien z zycia wyciety.Też zrobiłam takie zdjęcie ale przypomniało mi się że paznokcie nie pomalowane. A ta moja psiorka zaraz by mi wypomniała
A tutaj nóżka ładna, pazurki ładne, nie ma do czego się przyczepić.
Ja już zjarana siedzę w domu u kawę piję, usnęłam na leżaku bo ogólnie źle się czułam, biegać nie byłam bo głowa mocno bolała. Ale teraz już się lepiej czuję
![]()
Wpadaj . ZapraszamAle super!zazdro
![]()
Teraz to mam zagwozdkęNo co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bountybatoniki są bez cukru tylko z miodem
Zobacz załącznik 1126965