Martxx1
Fanka BB :)
Który dc? Gratulacje!Wynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczyZ jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który dc? Gratulacje!Wynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczyZ jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
Super, moja pierwsza beta byla 23 a teraz juz 20tc leciWynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczyZ jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
* plamicU mnie chyba 14dp zaczynam płacić to okres przyjdzie jak w zegarku....
Staramy się od sierpnia 2018 z drobnymi przerwami. Nie wiem tak naprawdęJak długo się starasz?czy myślisz, że maca, morele i ananas wpłynęły dużo na starania?
pytam bo tez to przyjmowałam i w sumie dalej jem mace i ananasa
ale jeszcze tydzień do okresu
Staramy się od sierpnia 2018 z drobnymi przerwami. Nie wiem tak naprawdęale teraz zupełnie odstawiłam alkohol, kiedyś lubiłam wypić w weekend trochę dużo w sumie imprezowałam, pomyślałam ze to może zaburzać owulacje i od poprzedniego cyklu 0 alko i zaskoczyło no i teraz tez
![]()