Aaaaa, to ja cię kochana pamiętam dobrzeHahaha tak to ja ta opalona cycata, co wyrywała kluchy z dupy klientce
Ojjj ja bym Was chętnie ugościła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa, to ja cię kochana pamiętam dobrzeHahaha tak to ja ta opalona cycata, co wyrywała kluchy z dupy klientce
Ojjj ja bym Was chętnie ugościła![]()
Łeeeeee, a my tu takie napaloneDziewczynki wezcie prosze pod uwage ze @klaudiaanita to młode dziewcze, ktora zaszla w ciaze przy pierwszym transferze, do tego po ciazy juz klinicznej przed drugim trymestrem - takim kobietom jest duzo łatwiej zajsc w naturalna ciazeJa nie sadze zeby jakis bioenergo terapeuta czy jak on siebie nazywa udroznil moje jajowody
Nie pisze sie na to - smierdzi mi tu wyludzaniem ;( Oczywiscie co łaska bo nie moze innaczej - jak ksiadz on tego nieopodatkuje. Traktowane jako darowizna, nie sadze zeby mial kase fiskalna i wydrukwal wam paragon
Zwyczajnie nie mogl by sie z tego rozliczyc z fiskusem
Poza tym ja teraz mam taki zapierdziel w pracy ze musze wolne oszczedzac na wizyty w klinice - oczywiscie nie chce was do tego zniechecac
Bede trzymac kciuki za skutczne odblokowanie
![]()
Niby tak więc po co amh wogole badać...Chyba tylko wierzyć liczbie pęcherzyków na początku cyklu.
Może to efekt stymulacji i mezoterapii ze wychodzi zawyżone. Ale wniosek taki że to badanie można sobie wsadzić między bajki... A wszyscy ciągle się nim sugerują przy stymulacji....Szok!!! Ja rozumiem małe wahnięcia, ale to???!!! Czyli jakby prawidłowo Cię stymulować to pewnie i ilość pobranych pęcherzyków bylaby zupelnie inna
Łeeeeee, a my tu takie napalone![]()
Kochana nie wiem? Ja myślę że każda klinika ma swój sprzęt i odczynniki, potrafi wyniki potem ogarnąć.Niby tak więc po co amh wogole badać...
Robiłam w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym tam gdzie @Pójdźka powtarzała swoje i jej też wyszło wyższe ale nie aż tak! Czyli te 2 wysokie wyniki AMH to błędy a to niskie to nie... Haha no tak, zawsze można interpretować to tak aby była jedna odpowiedź... 8 lat temu też wg Invicty miałam niskie AMH tylko że za każdym razem kilka blastocyst...Kochana nie wiem? Ja myślę że każda klinika ma swój sprzęt i odczynniki, potrafi wyniki potem ogarnąć.
Nie wiem gdzie robiłaś ostatni wynik ale to pomyłka i farsa jakaś.
Kuzwa nie rozumiem. Może to głupie ale ja bym powtorzyla w kolejnym laboratoriumJa pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzimam teraz 3 całkiem skrajne wyniki
![]()