reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny siedze przed gabinetem, co prawda jeszcze pol godziny, ale wolalam przyjsc wczesniej, bo to bardzo duzy szpital. Narazie zmierzyli mi cisnienie i czekam. Corcia z tata poszli do parku obok i beda na mnie czekac. Tutaj chyba nawet telefonem nie mozna nagrywac.
Trzymamy kciuki !!! Będzie dobrze wszystko !! ❤️

reklama
U nas dzisiaj chyba będzie padać bo ciemno tak ponuro :( wstałam o 9 a leżę teraz po śniadanku w salonie i powiem szczerze za raz poszłabym daje spać 🤷🏼‍♀️😒 dziś zero siły i energii a miałam dom posprzątać ale chyba sobie daruje 😜 nawet nie chce mi się dupy ruszyć i obiad naszykować a mąż wraca z pracy po 13 😜 chyba dziś później zjemy 😂

Dziewczyny , czy wy oprócz pani z balonami widzicie moja prośbę ? Bo się załamałam, bo ja widzę tylko zdjęcie ☀️🙉🙈🙊 a ja potrzebuję 2 moderatorki od was i pytanie, czy chcecie mieć tez dział zamknięty ❓🤷🏼‍♀️

Dział zamknięty chyba już by się nam przydał, a moderatorki to może @Rumiankowa i ktoś jeszcze? Ja się nie nadaje 😁

Tak tak, dział zamknięty chcemy [emoji16][emoji873]
Też popieram że może @Rumiankowa @martini6
Obojętnie w sumie :-) przecież i tak będziemy się wspierać i sobie pomagać:-)
Dziewczyny , czy wy oprócz pani z balonami widzicie moja prośbę ? Bo się załamałam, bo ja widzę tylko zdjęcie [emoji3508][emoji86][emoji85][emoji87] a ja potrzebuję 2 moderatorki od was i pytanie, czy chcecie mieć tez dział zamknięty [emoji780][emoji2372]

Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.
U mnie niestety to samo! Jestem wkurzona! 😡 Szczególnie ze moja lekarka na poprzedniej wizycie mówiła ze do czerwca to na pewno się uspokoi i będzie można razem...Prenatalne w poniedziałek, narzeczony specjalnie wziął cały dzień wolnego i dupa. Dzwoniłam przed chwila i nie można... o nagranie zapomniałam zapytać wiec zaraz dzwonię drugi raz 🤨

reklama
Do góry