Netiaskitchen
Fanka BB :)
UffWróciłam od lekarzabilo serduszko i jest wszystko dobrze a ja się tak martwiłam.

Mega gratulacje!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UffWróciłam od lekarzabilo serduszko i jest wszystko dobrze a ja się tak martwiłam.
Niestety nie odpoczywałam poszłam do pracy na drugi dzień i wieczorem wylądowałam na izbie przyjęć w szpitalu z dusznościami itd. dziś już w domu na zwolnieniu....Wiem ze czekanie jest najgorsze...
Pamietam jak my czekalismy jak na szpilkach
Relaksuj sie i odpoczywaj po punkcji
Duzo snu,
Dobrego jedzonka, jakies ulubione filmy
Mysl pozytywnie![]()
HahahahhahMój jak nasikał to owulacji nie miał haha bo tylko jedna kreska była![]()
![]()
Rodzicom, słownie dwum czy trzem innym zaufanym osobom i tyle. Reszta nie wie i nie będzie wiedzieć. Może gdybyśmy mieszkali w jakimś nornalnym cywilizowanym kraju to byśmy mówili szerzej.Dziewczyny jak to jest z informowaniem otoczenia o tym że przechodzicie in vitro? Czy mówicie o tym komus?
Skarby u mnie Beta dziś spadła wiec wiadomo..
Czekam teraz aż łaskawie pojawi się u mnie krwawienie choć wogole się nie zapowiada.
Plecy tylko na dole mnie bardzo bolą
Jestem właśnie w drodze do rodziców
Miałam jechać ze wspaniała nowina i wszystko w pizd.uTaki los
Mam w bagażniku różne alkohole także z mamusia będzie dziś ogień! Tak dawno mnie u nich nie było
Bardzo się cieszę że jadę!
Poinformowałam tez dzisiaj o tym wszystkim mojego Gametowego lekarza
Napisał że jeżeli pojawiało się dodatkie Beta hcg to dobry prognostyk i możemy próbować naturalna drogą.
Także moje drogie nie poddaje się oczywiście i
przy kolejnej owulacji ogień!
Pozdrawiam Was i jadę na Warmię wypoczywać
Buźka
Dziewczyny jak to jest z informowaniem otoczenia o tym że przechodzicie in vitro? Czy mówicie o tym komus?