Za moich czasów był tam szpital psychiatrycznyA ty kochana skad? Ze obrażasz moj Bolesławiec![]()
Jestem oryginalnie z Legnicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za moich czasów był tam szpital psychiatrycznyA ty kochana skad? Ze obrażasz moj Bolesławiec![]()
U nas wczoraj wieczprem i w nocy lal a teraz suuuuuperA u mnie dzisiaj deszczyk pada
No tak w koncu wolne mamjak mogło być inaczej
![]()
Nie ma much ?W Stolycy nie ma much w mieszkaniach-super plusJak wleci jakas samotnica to az czlowiek sie na nia gapi az sama wyleci skad wlecials-takie tresowane
![]()
Właśnie! Wsiąkła znówGdzie ta nasza @Camilleka bo znowu cicho siedzi
Nie do końca prawda, że pozytywne nastawienie gwarantuje sukces i odwrotnie. Po prostu każdy z nas musi znaleźć swoj sposób na poradzenie sobie z tym wszystkim. Są tu osoby bardzo pozytywnie nastawione i wierzące w to, że się uda, trochę im zazdroszczę tego optymizmu, bo ja na przyklad nigdy tak nie umiałam i dla mnie lepsze bylo nastawienie się negatywne, a jak się potem okazało ze się udało, to byl pozytywny szokWłaśnie dopadły mnie nerwy... Stres i niepewnośćRadość pomieszana z lekiem
Niby jeszcze miesiąc do punkcji i transferu a ja już zaczynam cierpieć na bezsenność, żołądek mnie boli i nerwy sięgają zenitu
w mojej głowie myśli krążą tylko wokół transferu, czy tym razem sie uda... Tak bardzo bym chciała... Kiedys mi ktoś powiedział że po prostu musisz sobie wmówić że wszystko będzie dobrze, że wszystko się uda, a uda się na pewno... Ja próbuje sobie wmówić że wszystko się ułoży, że będzie dobrze, że ta próba zakończy się powodzeniem... Dzis nawet oglądałam na różnych forach jak poinformować najbliższych o ciąży, o tym że nasza rodzina się powiększy... A teraz spać nie mogę, ciągle myślę, żołądek chyba zaraz stracę... I jeszcze jak na złość zaczol mnie ząb boleć
Tak bardzo się boję
![]()
Musze wstawic rosol ktory ma sie pyrkac jakies 3 godz. No i jeszcze pieczone skrzydelka z wczoraj mi zostaly.Dzisiaj beda tylko z salatka bo ziemniaki wcxoraj zżerlismy.Moj maz w pracy wiec mam czasNie ma much ?. Jezuuuu, no raj po prostu
Co masz na obiad?
heheheheheheW Stolycy nie ma much w mieszkaniach-super plusJak wleci jakas samotnica to az czlowiek sie na nia gapi az sama wyleci skad wlecials-takie tresowane
![]()
Boszzzzeee wszystkim zawsze musisz w gary włazic ?Nie ma much ?. Jezuuuu, no raj po prostu
Co masz na obiad?