Czyli masz miekkie serce❤U mnie w pracy tak sie mowi ze kto ma miekkie serce musi miec twarda du...peJa mam twarda du....peMoze jak bym mocniej napiela miesnie to by sam wyskoczyl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wali mi juz od siedzenia w domu - dobrze ze jutro do pracy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli masz miekkie serce❤U mnie w pracy tak sie mowi ze kto ma miekkie serce musi miec twarda du...peJa mam twarda du....peMoze jak bym mocniej napiela miesnie to by sam wyskoczyl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wali mi juz od siedzenia w domu - dobrze ze jutro do pracy
![]()
Ale wiesz mi przy pierwszym dziecku właśnie mama, mąż i pediatra mowili, że "dzieci płaczą" i "dzięki" temu pierwszy miesiąc życia córki był koszmarem. A inny pediatra i intuicja pomogły znaleźć rozwiązanie. A w ciazy właśnie, moja gin była tak czujna, że byłam bardzo spokojna. Więc po raz kolejny - nie ma reguly.Tak, ale też jest milion opcji żeby się dowiedzieć co takiemu dziecku jest. I masz męża, mamę, babcie i sztab pediatrow.
W ciąży to na nic wpływu nie mam.
Leżę a krwawie, leżę a twardnieje mi macica... Mnie to dobija. Zachorujesz i nawet większości leków wziąć nie możesz...
Tak tak i w pakiecie miekki mozgCzyli masz miekkie serce❤U mnie w pracy tak sie mowi ze kto ma miekkie serce musi miec twarda du...pe![]()
Boszzzzeee wszystkim zawsze musisz w gary włazic ?Niedlugo lodowke otworzyma a tam juz @fredka84 bedzie
![]()
No i zobacz ze ostatnio prawie tego samego dnia zaczelysmy cykl. Ja zbieram info bo nie wiem gdzie by tu się na obiad karnąć
U jeszcze info o okresach zbieram coś ostatnio![]()
My też teraz leczymy się w NovumNov.um
Oczywiście, mam koleżankę która w 9 miesiącu łazila po górach. To u mnie jest po prostu źle. Tez mam dobrego lekarza, ufam mu bardzo. Ale moje ciało jest do niczego, i tu niestety nikt temu zaradzić nie może. Muszę się nastawić na kolejne 15tyg leżenia.Ale wiesz mi przy pierwszym dziecku właśnie mama, mąż i pediatra mowili, że "dzieci płaczą" i "dzięki" temu pierwszy miesiąc życia córki był koszmarem. A inny pediatra i intuicja pomogły znaleźć rozwiązanie. A w ciazy właśnie, moja gin była tak czujna, że byłam bardzo spokojna. Więc po raz kolejny - nie ma reguly.
Ja nie mam tylko siatek na górze w sypialni w oknie dachowym bo trochę tego nie ogarniamSą muchy, zależy gdzie się mieszka, u nas na zadupiu czasem coś wleci,niby mamy moskitiery, ale jak się wyłazi na balkon to czasem coś wpadnie, a potem naganiam koty, tylko one ostatnio są taaaaakie zmęczoneże ignorują taką zabłąkaną muchę i sama muszę łapać...
Ja mam dobrą ale krótką pamięćWłaśnie! Wsiąkła znów. A kiedy miała się przeprowadzać? Jakoś teraz chyba, co?
Jejuuuu, Tyyyyy, ona na serio jest ładnaU nas póki co tfu tfu super. W czwartek wyszlam do domu i ogarniamy nowa rzeczywistość, która póki co jest dość łaskawa (wbrew oczekiwaniom). A Inka mega grzeczna i spokojna w porównaniu do starszej siostry.
A Ty czekasz na okres i działasz prawda? Bo ja czytam na bierzaco tylko mniej się odzywam. Ale kibicuje nadal bardzo mocno każdej z osobna [emoji16]
Zobacz załącznik 1129850