reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam, ale muszę zapytac: serio na takie coś pozwalasz? Na taką kontrolę, zamykanie Cie i inne cyrki? Dla mnie to chore. Nie jesteś niczyja własnością, chyba że na to pozwolisz. I nie, nie wierzę, że to dla Twojego dobra.
No ale powiedz mi co mam zrobic - za chwile ma byc transfer a on ma podpisac dokumenty bez niego tego nie zrobie ;( Fakt ze ja tez troche ostatnio naodwalalam - przychodzilam do domu wieczorami, rzucilam w samohodzie tel i nie odbieralam od niego... troche nam sie powalilo jak moja mama miala zabieg ja w tym czasie hstero - nie lubie sie nikogo prosic a tu moj brat musial ze mna na zabieg jechac, bratowa ze mna pozniej caly dziensiedziala a on siedzial w Wawie - jak nigdy tak dlugo -klika dni... Ja mysle ze ten steryd to troche taka jego wymowka zeby mnie kontrolowac -ale on nigdy sie tak nie zachowywal. Dzisiaj myslalm ze mu przejdzie a jest gorzej iserio nie zartowal z tymi dowozami do pracy... A ja chce tylko juz chociaz do rodzicow pojechac, isc na zwykle spozywcze zakupy czy przejsc sie na nogach do pracy ;( Nie wiem juz co mam robic ;( Jak ja teraz odpuszcze to sie boje ze bedzie robil ze mna co chce... Chyba wie ze przegial bo tylko zaglada do mnie do pokoju i sprawdza co robie - NIECH MI DA JUZ SPOKOJ bo naprawde za chwile mi braknie cierpliwosci o cos mu zrobie ;(

reklama
Ja dopiero po miesiącu dziś otrzymałam wyniki badań, to znaczy przesłali je do doktorka i idę do niego w czwartek. Podobno nowe stymulację już ruszyły, wiec mam nadzieje, ze może coś się ruszy u nas 🙂
Cieszę się, ze u Ciebie tez idzie do przodu 🙂, a urlop chyba Ci dobrze zrobi, pracusiu 😁
Oj tak ciesze się z tego urlopu . Dzis pol dnia sprzatalam kuchnie 😂wiec dokońca tygodnia wysprzatam caly dom😂. Później to nie wiem co będę robić 😂
No to kochana trzymam kciuki w czwartek . Daj znać jak po wizycie✊✊✊

Jeszcze sie okazalo ze u nas najwieksze ognisko korona w Polsce bo w Dziaoszynie i Sieradzu cale miasta pozamykane a to ode mnie 20 km ;( Trabia o tym we wszystkich radiach ;( JPRDL jak nic dojdzie do Wielunia !!!!!

Ja bylam tak nadgorliwa ze poprosilam duuuzo wczesniej swojego rodzinnego o kilka opakowan i wykupilam jak tylko wyczytalam ze moga byc jakies problemy z lekami... Troche sie spoznilas bo wyslalam opakowanie @Ananasowa93 ale teraz mam juz tylko dla siebie bo juz zaczelam w tym cyklu brac ;)
Kurde to mnie podlamalas. Będę załamana jak mi jutro odmówi stymulacji. Ja mam encorton i acard. Muszę coś wymyślec skąd zdobyć leki 🤔

No ale powiedz mi co mam zrobic - za chwile ma byc transfer a on ma podpisac dokumenty bez niego tego nie zrobie ;( Fakt ze ja tez troche ostatnio naodwalalam - przychodzilam do domu wieczorami, rzucilam w samohodzie tel i nie odbieralam od niego... troche nam sie powalilo jak moja mama miala zabieg ja w tym czasie hstero - nie lubie sie nikogo prosic a tu moj brat musial ze mna na zabieg jechac, bratowa ze mna pozniej caly dziensiedziala a on siedzial w Wawie - jak nigdy tak dlugo -klika dni... Ja mysle ze ten steryd to troche taka jego wymowka zeby mnie kontrolowac -ale on nigdy sie tak nie zachowywal. Dzisiaj myslalm ze mu przejdzie a jest gorzej iserio nie zartowal z tymi dowozami do pracy... A ja chce tylko juz chociaz do rodzicow pojechac, isc na zwykle spozywcze zakupy czy przejsc sie na nogach do pracy ;( Nie wiem juz co mam robic ;( Jak ja teraz odpuszcze to sie boje ze bedzie robil ze mna co chce... Chyba wie ze przegial bo tylko zaglada do mnie do pokoju i sprawdza co robie - NIECH MI DA JUZ SPOKOJ bo naprawde za chwile mi braknie cierpliwosci o cos mu zrobie ;(

Ale co - łaskę Ci robi, że papiery podpisze? No chyba żartujesz. Podchodzicie do tego razem czy nie? Przeciez ustępując mu i pozwalając na taką kontrolę utwierdzasz go w przekonaniu, że ma rację. To nie wygląda dobrze, to nie jest zdrowa relacja. I co, że wracałaś późno? Co w tym złego? I czemu masz nie moc pójść do rodziców? No bez przesady...

reklama
Ja obecnie leczę się w Novum u dr.Zamory injak powiedziałam, że leczę się u docenta Paśnika powiedział że czeka na jego zalecenia i dopiero ruszamy z procedura i tak było [emoji4] a na wszystkie badania immunologiczne z wizytami wyszło coś ok 2500 zł
A czy u tego dr Paśnika też w wwie byłaś? Czy on tu przyjmuje?

Do góry