bazylia128
Fanka BB :)
No ale powiedz mi co mam zrobic - za chwile ma byc transfer a on ma podpisac dokumenty bez niego tego nie zrobie ;( Fakt ze ja tez troche ostatnio naodwalalam - przychodzilam do domu wieczorami, rzucilam w samohodzie tel i nie odbieralam od niego... troche nam sie powalilo jak moja mama miala zabieg ja w tym czasie hstero - nie lubie sie nikogo prosic a tu moj brat musial ze mna na zabieg jechac, bratowa ze mna pozniej caly dziensiedziala a on siedzial w Wawie - jak nigdy tak dlugo -klika dni... Ja mysle ze ten steryd to troche taka jego wymowka zeby mnie kontrolowac -ale on nigdy sie tak nie zachowywal. Dzisiaj myslalm ze mu przejdzie a jest gorzej iserio nie zartowal z tymi dowozami do pracy... A ja chce tylko juz chociaz do rodzicow pojechac, isc na zwykle spozywcze zakupy czy przejsc sie na nogach do pracy ;( Nie wiem juz co mam robic ;( Jak ja teraz odpuszcze to sie boje ze bedzie robil ze mna co chce... Chyba wie ze przegial bo tylko zaglada do mnie do pokoju i sprawdza co robie - NIECH MI DA JUZ SPOKOJ bo naprawde za chwile mi braknie cierpliwosci o cos mu zrobie ;(Przepraszam, ale muszę zapytac: serio na takie coś pozwalasz? Na taką kontrolę, zamykanie Cie i inne cyrki? Dla mnie to chore. Nie jesteś niczyja własnością, chyba że na to pozwolisz. I nie, nie wierzę, że to dla Twojego dobra.