bleucoco
Fanka BB :)
Pierwszy wynik razy 1,66 i powinno wyjść tyle ile ma być minimalnieTeż mi coś koło tego wyszło ale nie ufam sobie w liczeniu xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy wynik razy 1,66 i powinno wyjść tyle ile ma być minimalnieTeż mi coś koło tego wyszło ale nie ufam sobie w liczeniu xd
Ja też tylko jutro i jak będzie ok to ginekolog za tydzień czy dwaPierwszy wynik razy 1,66 i powinno wyjść tyle ile ma być minimalnieAle bardzo często jest dużo więcej
Mi chyba o 144% wzrosło po 2 dniach w 28 i 30 dc
Potem już nie sprawdzałam
![]()
Ja jak ostatnio kupowałam tyle testów to babka aż się dziwnie popatrzyła więc musiałam skomentować ze ja z tych nieufnych xd
Trzymam kciukiJa też tylko jutro i jak będzie ok to ginekolog za tydzień czy dwa
Kurcze one akurat bardzo słabo zabarwioną kreskę pokazują w ciąży
W sumie nie pomyślałam o tym, ale zobaczymy zawsze jest jeszcze betaKurcze one akurat bardzo słabo zabarwioną kreskę pokazują w ciążyTrzeba było różne kupić haha
Na przełomie I/II trymestru (pamiątkowo robiłam) pokazały mi bladą, to ja nie wiem jaką muszą pokazywać we wczesnej ciąży
![]()
Sto procent racji. Ja jak zrobiłam pinka gdzie wcześniej zrobiłam z 5innych, to bałam się ze coś nie tak bo zamiast mocniejszej krechy miałam bladziochaKurcze one akurat bardzo słabo zabarwioną kreskę pokazują w ciążyTrzeba było różne kupić haha
Na przełomie I/II trymestru (pamiątkowo robiłam) pokazały mi bladą, to ja nie wiem jaką muszą pokazywać we wczesnej ciąży
![]()
Jbc to ja zawsze polecam te z DOZW sumie nie pomyślałam o tym, ale zobaczymy zawsze jest jeszcze beta![]()
Gdyby nie to, że ja robiłam już chyba w 12 tc czyli teoretycznie w bezpieczniejszym okresie to też bym się przestraszyła tym moim PinkiemSto procent racji. Ja jak zrobiłam pinka gdzie wcześniej zrobiłam z 5innych, to bałam się ze coś nie tak bo zamiast mocniejszej krechy miałam bladziocha