reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

planujecie karuzelę do łóżeczka? ja nie chciałam, ale końcowo dziś zamówiłiśmy, trochę mnie maż przekonał, że to będzie też ładna dekoracja, ale ze mnie gadżeciara :) mamy już w sumie wszysto opócz łóżeczka i teraz zaczęłam się oglądać za rzeczami ładnymi, niekoniecznie niezbędnymi :) nie wiem czy nasza córa będzie lubić takie zabawki, ale skąd ma wiedzieć jak jej nie pokażę :)
Nam ma sprezentować szwagierka bo pytała co chcemy i jej powiedzieliśmy że karuzela będzie ok. Ale nie wiem czy nie będziemy jej tylko momentami zawieszać a nie na stałe bo się naczytałam że lepiej żeby nie było żadnych gadżetów w pobliżu łóżeczka, dla bezpieczeństwa.

@Pralinka2020 jaka zamowiliście?

reklama
planujecie karuzelę do łóżeczka? ja nie chciałam, ale końcowo dziś zamówiłiśmy, trochę mnie maż przekonał, że to będzie też ładna dekoracja, ale ze mnie gadżeciara :) mamy już w sumie wszysto opócz łóżeczka i teraz zaczęłam się oglądać za rzeczami ładnymi, niekoniecznie niezbędnymi :) nie wiem czy nasza córa będzie lubić takie zabawki, ale skąd ma wiedzieć jak jej nie pokażę :)
My mamy pozytywkę misia który siedzi serduszku. Mamy tez baldachim

Pisze się do nich na fb co tam by się chciało , mi zmienili kolor, bo one szyją same, można najpierw zapytać o cenę itd 😄
My karuzeli nie mamy, mamy na bujaczku takie miśki i coś tam wiszącego, starczy chyba 😁
Ja już staram się nie wchodzić na stronki bo też bym zamawiała, jeszcze pewnie jutro albo w poniedziałek przyjdzie na razie ostatnia paczka ale wiadomo jak to jest 😂

Nam ma sprezentować szwagierka bo pytała co chcemy i jej powiedzieliśmy że karuzela będzie ok. Ale nie wiem czy nie będziemy jej tylko momentami zawieszać a nie na stałe bo się naczytałam że lepiej żeby nie było żadnych gadżetów w pobliżu łóżeczka, dla bezpieczeństwa.

@Pralinka2020 jaka zamowiliście?
tak, szłyszałam o tym i że ponoć dziecko powinno mieć strefy wyznaczone i że łóżeczko jest do spania a nie do zabawy, najwyżej zdejmiemy :)

Poka poka bo ja też chcę kupić

Załączniki

• Screenshot_2020-06-12-15-10-16-845_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-12-15-10-16-845_com.android.chrome.jpg
    130,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
wybraliśmy karuzelę kontrastową, pani robi na zamówienie, mięowy dlatego, że mamy dodatki w tym kolorze
Ja myślałam o tej Canpolu ale jeszcze się waham
Z jakimiś tam gwiazdeczkami projektorem
Heheh pewnie sami od tego usniemy🤣

Załączniki

• Screenshot_20200612_151241_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200612_151241_com.android.chrome.jpg
    143,6 KB · Wyświetleń: 73
Do góry