Ja dokładnie tak samoJa nigdy nie brałam tabletek i jakoś mnie to nie uchroniło przed niepłodnością. Nie rób sobie wyrzutów
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dokładnie tak samoJa nigdy nie brałam tabletek i jakoś mnie to nie uchroniło przed niepłodnością. Nie rób sobie wyrzutów
![]()
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Na pierwszej weryfikacji telefonicznej lekarz stwierdzil ze biochemiczna beta niska estradiol spadal test negatywny blastka 3.2.1 wiec sredniak progesteron nisko wszystko mowilo ze nic z tego nie bedzie a jednak mam swoj maly cud i tobie tez tego zycze z calego serca.
Ja tez tak jak Ty i @fredka84Ja dokładnie tak samonigdy żadnej tabletki anty i niestety ciąży ani widu ani słychu
![]()
Zaczekaj troszkę z następnym oznaczeniem bety. Nie ma sensu biegać co dwa dni bo znowu do powtórki. Zrób w poniedziałek i wtedy beta musi ruszyć do poziomu około 1000. Życzę szczęśliwego zakończenia, bo przyrosty są w miarę dobre tylko coś wolno się rozpędza, leniuch jeden.Właśnie podniosłaś mnie z psychicznej gleby [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
wow! superrrrrrrr. Zarodek miałam 5 dniowy?Dziewczynyw końcu są wyniki.
Dziś 6 pdt.
Beta 20.5 mli
Estriadol 1125
Prog. 97.70
Nie mogę uwierzyć, że chociażby doszło do implantacji. Pierwsza beta w zyciu na +
W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmyJa tez tak jak Ty i @fredka84![]()
Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaśćW sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmymoje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało
My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....
Dokładnie myślałam o poniedziałku.Zaczekaj troszkę z następnym oznaczeniem bety. Nie ma sensu biegać co dwa dni bo znowu do powtórki. Zrób w poniedziałek i wtedy beta musi ruszyć do poziomu około 1000. Życzę szczęśliwego zakończenia, bo przyrosty są w miarę dobre tylko coś wolno się rozpędza, leniuch jeden.
Haha dokładnie też był dumna, inni wpadki a my proszę , poszaleć można bez konsekwencjiJa na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść, a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą
, wiec dajesz nam nadzieje
![]()
W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy [emoji12][emoji12][emoji12] moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało[emoji16] My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....
A ja zawsze gdzieś z tyłu głowy mialam myśl, że jak przyjdzie co do czego to na pewno okaże się, że jest problem. Nie wiem w sumie czemu, ale tak mialam od lat. Nie spodziewałam się tylko, że moja jedyna droga będzie ivf...Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść [emoji23], a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą [emoji6][emoji12], wiec dajesz nam nadzieje [emoji8][emoji3590]