AnMil
Fanka BB :)
Ja po wizycie.
Wszystko jest dobrze![]()
Jaki ten Twój dzidziutek już duży! Pięknie się pokazał, gratuluję kochana!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po wizycie.
Ja też będę mieć używany dokładnie tak jak Ty wole później kupić lepszą spacerówkę tym bardziej ze to będzie zimą i rzadsze spacery niż latem to z gondoli czy fotelika zaraz wyrośnieZadzwoniła do mnie znajoma że ma wózek po swoim synku za 250 zł i choć mąż oczywiście chciał nowy wózek bo przecież nasze dzieci miały nowe to go urobiłam że zainwestujemy później w extra spacerówkę choć do tego wózka też jest tylko lekko zniszczona. No zgodził się. Ale oczywiście weźmiemy dopiero jak wszystko szczęśliwie się skończy.
Ja po wizycie.
Piękne
Super wieści! Tętno jak na dziewczynkeLaseczki !! Wszystko jest dobrze! Z OM 11+2 tydzień z USG 12 +1! Maleństwa serduszko bije 176 na minutę. Pani doktor mówi że jest w porządku wszystko. Powiedziała, że na tym etapie ryzyko poronienia w moim przypadku znacznie maleje ❤
. Obie sie dzisiaj poplakałysmy. Dostalam jakies leki na zaparcia. Małe robiło takie fikołki, że obracalo się o 180 stopni, skakało, machało.. Pani doktor mówi że jest i rosnie maly łobuziak ❤❤❤