reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Dziewczyny błagam was, nie piszcie tyle :-);-)Już się pogubiłam, kto jest w ciąży, a kto nie :-)
Kochane zastanawiam się czy wogóle tu powinnam pisać bo jeśli jest ta fasolka to może jest Wam pzykro że ja piszę o tym a ja chcę byście się uśmiechały i cieszyły
Anets Zaraz dostaniesz po dupsku, jak tak będziesz pisać!!! Ja to się z tych waszych kresek cieszę, jakby co najmniej były moje :-)

reklama
Ja od niedawna zaczełam mierzyć tempkę mam też zamiar zamowić testy owu...zobaczymy jak to sie wszystko potoczy... Nie nastawiam sie na nic! Poprostu chcę poznać lepiej siebie i swój organizm.
Ostatnio też się nie nakrecałam i nie było rozczarowania... Wziełam to na luz:-) Jak Bóg da...

Witaj Bara 82, cieszę się, że do nas dołączyłas. Życzę upragnionego braciszka dla Zuzanki w wymarzonym przez Was czasie. Ja z jednej strony chciałabym też "działać" w miesiacach letnich, bo zawsze marzyłam o porodzie na wiosne. Ale z drugiej strony to staramy sie już od września 2007 i jak na razie bez skutku, wiec nie chcę za bardzo robić przerwy. Boje się, że miesiące letnio-jesienne 2008 roku też przejda bezowocnie... Dzis Neniuś pisała, ze ludzie to chcą sobie wszystko w życiu ułożyć i zaplanować po swojemu... Ja właśnie jestem z gatunku takich... Nigdy nie lubiłam zostawiać losowi wolnej reki, sama chciałam mieć życie ułożone jak zapiski w terminarzu... A tu Bóg mi pokazuje, że nie tędy droga... Chyba powinnam pozwolić Mu pokierować moim zyciem... Z pewnoscia zrobi to lepiej ode mnie... I jesli mi pisana dzidzia zimowa, to też będę najszczęśliwsza kobitka na swiecie...

Klaudiu, brakowało nam Ciebie - fajnie, że znowu jesteś. Jak tam po choróbsku? Mam nadzieje, że już wszyscy zdrowi? Masz racje, strasznie duzo sie na tym forum dzieje, przybywa staraczek, przybywa Fasolek, i wszystkie piszą i piszą... I chciałoby się napisać takiego posta, by o żadnej nie zapomnieć, jednym pogratulować, inne pocieszyć, a to po prostu niemożliwe:(

Kaka82 gratulacje! :-D

Dziewczyny, ja znikam na kilka dni, muszę nadrobić zaległości domowe, mam ząbkowanie i protesty jedzeniowe w domciu i jak włażę to na chwilkę i już sił nie mam na pisanie :-/. Ale za jakieś 2-4 dni powinno sie uspokoić i wtedy postaram się jakoś bardziej czynnie postować :-)

Aloha :-)

Widze sie dziewczyny zmartwiły moim postem...ale spokojnie zaglądam tu do was i dopinguje cały czas...
Ja miałam jakis dziwny okres...trwał 3 dni i dzis sie skonczył...a do tego podskoczyła mi temperatura...w tej chwili zaczyna spadac ale miałam ponad 37..Pewnie mnie grypsko bierze ale w sumie nic mnie nie boli kataru brak...nie wiem skad takie dziwne objawy...Jak zupełnie znikne na tydzien czasu to bedziecie wiedziały ze mnie połozyło :-D

Witam Nowe Forumowiczki...usiądzcie wygodnie i rozgośćcie sie :-)
A ja uciekam do wyreczka...Papa buziaki :*

Witajcie w ten tłusty czwarteczek :-):-):-)

Dzisiaj trzeba zjeść dużo pączków. Tak na szczęście:-) Może od tego i my zapączkujemy ;-):-D:-D:-D

Witam nowe staraczki :-)

Czesc Dziewczyny.
Czytam wszystko juz od dobrych 2 godz. i tyle sie tu zmienia.
Mnie nie bylo jakis czas bo zmarla mi babcia, ktora byla dla mnie jak mama.
Dopiero od dzis jestem w pracy.
Dzis rano zrobilam sobie test bo nie wierzylam ze jestem po tamtym co wyszedl cieniutko moj maz tez. Wiec zrobilam i oto .....
Az z daleka widac ;-))))
Zrobilam sobie suwaczek i juz jestem w 5 tyg.
Jak ja sie ciesze;-)))
No i wedlug tego suwaczka to mam termin na koncowke wrzesnia,bo ostatni @ mialam 24grudnia.
Ciesze sie i chce tez zobaczc wasze zdjecia tescikow z dwoma kreseczkami. na piatek umowilam sie z gin.
Mam teraz watpliwosci czy moge pisac jeszcze z wami czy mnie juz wygonicie ;-( bo wszystkie was polubilam.
Pozdrawiam.
Wieczorkiem wpadne.
Viki

Załączniki

• DSC00700.JPG
    DSC00700.JPG
    38,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry