Angelika22
Fanka BB :)
Molly bardzo krótko urodziłam 20.07 a 2 sierpnia bawiłam na weselu z płaskim
mam zdjęcia mogę dodać 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Ci odpowiem, jako nauczycielka, że bardzo chętnie bym już im odpuściła. Wiadomo, że normalnie już byśmy pół dnia na dworze siedzieli. Ale dyrekcja nie pozwala, bo to jedyna forma naszej pracy teraz [emoji2356]Mam pytanie do mam szkolnych dzieci czy wasze dzieci też jeszcze mają lekcje zdalne? Kuźwa normalnie przegięcie już od rana lekcje przychodzą na librusie dali by już spokój [emoji35]
No ja rozumiem ale można np wysyłać im jakieś krzyżówki itp coś z rozrywki a nie powtórzenie materiału od rozdziału 5 do 7 np z biologi masakraJa Ci odpowiem, jako nauczycielka, że bardzo chętnie bym już im odpuściła. Wiadomo, że normalnie już byśmy pół dnia na dworze siedzieli. Ale dyrekcja nie pozwala, bo to jedyna forma naszej pracy teraz [emoji2356]
Ja dziś wreszcie mam wyczekaną wizytę (od ostatniej minęło już 5 tygodni). Jestem też ciekawa, co mi o genetycznym powie. W poprzedniej ciąży zrobiła sama, chociaż nie ma uprawnień, a ja nie wiedziałam, że to jakieś wyjątkowe USG, które ktoś inny powinien zrobić. Ale to było 7 lat temu..
U mnie maaalo tych lekcji od poczatku...jedrn raz w tygodniu pol godziny polskiego i matmy.Zarty.Dzis jeszcze chyba tylko ten polski i fajrantMam pytanie do mam szkolnych dzieci czy wasze dzieci też jeszcze mają lekcje zdalne? Kuźwa normalnie przegięcie już od rana lekcje przychodzą na librusie dali by już spokój![]()
Tak jeszcze dzisiaj przyszły lekcje.Mam pytanie do mam szkolnych dzieci czy wasze dzieci też jeszcze mają lekcje zdalne? Kuźwa normalnie przegięcie już od rana lekcje przychodzą na librusie dali by już spokój![]()
PowodzeniaHejka. Ja już powoli się szykuję na wizytę, ciekawa jestem co mój dr mi powie zwłaszcza w sprawie prenatalnych, bo też uprawnień nie ma.Dziś zaczynam 12+0 a o badaniach nie było jeszcze mowy.