Ja już superGratulacjea jak się czujesz?
Poród sam w sobie bardzo ok

Sciskam Was mocno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już superGratulacjea jak się czujesz?
GratulacjeGratulacje dla wszystkich mam! Mój poród szybko zakończył się cesarką i nie było tragedii. Całkiem znośnie.
GratulujęHalo kochane
mam to moje małe cudo. Chwile to trwało, ale jednak wywolywany to wywoływany. Daliśmy radę 3 h i był na świecie. Położna przecudowna kobieta.
Remek dziś o 10:10 się pojawił: 3200 g, 54 cm.
@MK_Piotrowiak smarowanie po karmieniu 2 dni i będzie po bólu. Super, że spada crp jeszcze kilka dni i w domku![]()
GratulujęGratulacje dla wszystkich mam! Mój poród szybko zakończył się cesarką i nie było tragedii. Całkiem znośnie.
mi pomogła lanolina i wietrzenie, cały dzień z cyckami na wierzchu biegałam i jest super a jeszcze w sobotę na myśl o karmieniu chciało mi się płakać.Całe szczęście spada ale i tak wypuszczą nas dopiero we wtorek albo środę
Mała nie może kupki od wczoraj zrobić i przy karmieniu mi tak wierzga, że szok ... mam tak poranione przez to piersi, że normalnie chyba zacznę płakać![]()
Znacie jakiś szybki sposób na wygojenie?
Smaruję maltanem po każdym karmieniu .
super gratulacjeHalo kochane
mam to moje małe cudo. Chwile to trwało, ale jednak wywolywany to wywoływany. Daliśmy radę 3 h i był na świecie. Położna przecudowna kobieta.
Remek dziś o 10:10 się pojawił: 3200 g, 54 cm.
@MK_Piotrowiak smarowanie po karmieniu 2 dni i będzie po bólu. Super, że spada crp jeszcze kilka dni i w domku![]()
wydaje mi się ze nie masz co się martwić, ja nie wiem jak u mnie było z rozwarciem bo w Danii nie sprawdzają przed. 41+3 miałam 2 cm i wtedy położna zrobiła mi masaż szyjki macicy i na drugi dzień się zaczęłoJa po kolejnym ktg i badaniu szyjki. Lekarz twierdzi, ze jeszcze nie ma zadnego rozwarcia, a tu juz 38 tydzien. Mamcie...czy Wy mialyscie duzo wczesniej chociaz minimalne rozwarcie szyjki, czy to przychodzi pozniej? Zaczynam sie martwic, ze to wynika z jakiegos mojego lenistwa czy zaniedbania. Na spacery chodze, ale nie powiem zebym sie przemeczala.