Sylwia199630
Aktywna w BB
Mój przyrost to około 77% w czwartek wizyta u ginekologa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Gratulujępo około 50h jutro będę mieć wynik i będę mogła zobaczyć czy rośnie
Gratulacje ❤❤Mój przyrost to około 77% w czwartek wizyta u ginekologa
Ładnie, trzymamy kciukiMój przyrost to około 77% w czwartek wizyta u ginekologa

Przeczytałas dokładnie post? Czy tylko to co chciałaś?Przepraszam nie zjedzcie mnie, ale to oczywiste, że jest ciąża, nie ma co pytać, chyba, że to z radości lub potrzeby pochwalenia się. Beta jak ta lala i testy pozytywne. A na lekarza za wcześnie. Ja robiłam bete miałam 1048, dopiero dwa tyg pozniej poszlam do lekarza i dopiero bylo widac, ale jeszcze bez serduszka. Trzymam kciuki za bezproblemową ciążę i szybki, mało bolesny poródI gratulacje❤ Będzie marcowa dzidzia pewnie

Przepraszam nie zjedzcie mnie, ale to oczywiste, że jest ciąża, nie ma co pytać, chyba, że to z radości lub potrzeby pochwalenia się. Beta jak ta lala i testy pozytywne. A na lekarza za wcześnie. Ja robiłam bete miałam 1048, dopiero dwa tyg pozniej poszlam do lekarza i dopiero bylo widac, ale jeszcze bez serduszka. Trzymam kciuki za bezproblemową ciążę i szybki, mało bolesny poródI gratulacje❤ Będzie marcowa dzidzia pewnie

No przecież przeprosilam na samym początkuPrzeczytałas dokładnie post? Czy tylko to co chciałaś?
 Tak, tak przeczytalam. Ja myślę, że torbiel nie zafalszowal wyniku. Może jestem zbyt narwana, ale też staram i dlatego myślę w sposób: jest beta i test pozytywny = jest ciąża. A poza tym trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie okej. A jest też też przyrost u autorki więc nie pomyślałam, że ktoś mógł mieć wątpliwości. Jeżeli naprawdę Was urazilam to jeszcze raz przepraszam.
 Tak, tak przeczytalam. Ja myślę, że torbiel nie zafalszowal wyniku. Może jestem zbyt narwana, ale też staram i dlatego myślę w sposób: jest beta i test pozytywny = jest ciąża. A poza tym trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie okej. A jest też też przyrost u autorki więc nie pomyślałam, że ktoś mógł mieć wątpliwości. Jeżeli naprawdę Was urazilam to jeszcze raz przepraszam.A to widzisz. Myślałam, że są jakieś wartości, że przy tylu i tylu powinno być coś widaćJa robilam betę w 4tc+1 i wyszła mi 666,8 dwa dni później miałam wizytę i było widać. U każdego jest inaczej