reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
to fakt, szczególnie,że dzisiaj ja muszę odebrać małego ze żłoba, a nie uśmiecha mi się by znowu wrócił na zwolnienie, a niestety nie ma jeszcze prawa jazdy, więc powrót tramwajem, dobre jest to, że chociaż nie wieje;-)

D
Dlaczegotak
Gość
Witam Was kochane ! Muszę się przyznać , że od dłuższego czasu Was podglądam ;-). Sama przesiaduję na " ciąża po poronieniu " a teraz na " sierpniówkach "
Trzeba walczyć o dzidziusia. Wrzesień 2007 przywitał mnie szpitalem, miesiąc wczesniej postanowiliśmy z mężem że chcemy mieć dziecko , jaką radość poczułam gdy następna @ już nie przyszła, niestety 2 dni po zrobieniu testu zobaczyłam coś czego nie zapomne do końca życia ...Plamienie , szpital , czekanie .... Moja ciąża sie zakończyła
Nie miałam zabiegu. Porobiłam wszystkie możliwe badania , wszystko było ok ! Gin mi zapisał anty na wyrównanie błony, przepisał 3 opakowania, ale po 2 kazał przyjść na kontrolę ( miałam brać po 21 tabletek , ale brałam po 19 żeby było szybciej hihi ) Powiedział , zebym tego 3 opakowania nie brała i tak tez zrobiłam ! Na początku września straciłam dzidzie w 4/5 tc a teraz jestem juz w 3 miesiącu ciąży ! Trzeba walczyć i nie poddawać się! Kiedy usłyszałam " nic z tego nie bedzie " świat mi się zawalił , brałam te anty i przy każdym okresie plakałam jak wariatka!
Ps- Jeszcze jedno słowo do Newfie : kochana różowa wydzielina nie zawsze oznacza że sie nie udało. w dzień w który miałam dostać @ tj 15 listopada poszłam w pracy do wc i zobaczyłam że dostaje @ strasznie mi bylo przykro , bo dowiedziałam sie że koleżanka , która była ze mną na dniówce po 3 latach prób właśnie zaciążyła , Zadzwonilam do męża żeby nie kupował testu ... 2 dni później biegłam do apteki po test , bo plamienie się skończyło , zobaczyłam na tescie 2 piekne krechy ! Dodam że 15.12 , 15.01 tez miałam takie jednodniowe plamienie w terminie przypadającym na @ ! GŁOWA DO GÓRY !!!
Trzeba walczyć o dzidziusia. Wrzesień 2007 przywitał mnie szpitalem, miesiąc wczesniej postanowiliśmy z mężem że chcemy mieć dziecko , jaką radość poczułam gdy następna @ już nie przyszła, niestety 2 dni po zrobieniu testu zobaczyłam coś czego nie zapomne do końca życia ...Plamienie , szpital , czekanie .... Moja ciąża sie zakończyła

Ps- Jeszcze jedno słowo do Newfie : kochana różowa wydzielina nie zawsze oznacza że sie nie udało. w dzień w który miałam dostać @ tj 15 listopada poszłam w pracy do wc i zobaczyłam że dostaje @ strasznie mi bylo przykro , bo dowiedziałam sie że koleżanka , która była ze mną na dniówce po 3 latach prób właśnie zaciążyła , Zadzwonilam do męża żeby nie kupował testu ... 2 dni później biegłam do apteki po test , bo plamienie się skończyło , zobaczyłam na tescie 2 piekne krechy ! Dodam że 15.12 , 15.01 tez miałam takie jednodniowe plamienie w terminie przypadającym na @ ! GŁOWA DO GÓRY !!!
to fakt, szczególnie,że dzisiaj ja muszę odebrać małego ze żłoba, a nie uśmiecha mi się by znowu wrócił na zwolnienie, a niestety nie ma jeszcze prawa jazdy, więc powrót tramwajem![]()
Od jutra będę miała podobny problem, bo oddajemy naszą pszczółkę do żłobka kawałek od domciu;-)
Witajcie kochane, dziękuję za ciepłe słowa, ale jednak wstrętna @ przyszła 
Ale powiem Wam, że bardzo smutno było mi wczoraj wieczorkiem, dziś rano już psychicznie się pozbierałam i z nowym suwaczkiem zaczynam walkę dalej
Wychodzi na to, że jednak mam cykl 32 dni!
Nie zapomnijcie dziś o pączkach! Ja mam wolny dzień, więc pobiegam po urzędach, muszę przyłącze gazu do domu załatwić , uwielbiam panie urzędniczki
Ale czego się nie robi zeby zrealizować marzenia... 

Ale powiem Wam, że bardzo smutno było mi wczoraj wieczorkiem, dziś rano już psychicznie się pozbierałam i z nowym suwaczkiem zaczynam walkę dalej

Nie zapomnijcie dziś o pączkach! Ja mam wolny dzień, więc pobiegam po urzędach, muszę przyłącze gazu do domu załatwić , uwielbiam panie urzędniczki

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dlaczegotak, witam i bardzo ładnie napisany ten Twój post, taki bardzo optymistyczny, dlatego polecam tym, które tracą wiarę
trzeba myśleć pozytywnie i odważnie patrzeć w przyszłość,a każde marzenie się spełni i te o II kreseczkach również, i tego życzę, więc do dzieła i się nie poddawać
Newfie, następnym razem sie uda i będzie sukces, powodzenia 
SMACZNEGO!

SMACZNEGO!
D
Dlaczegotak
Gość
Jarzebinka ! Fajnego masz brzdąca !
Wiem jak ciężko jest uwierzyć że będzie dobrze , że i do ciebie w końcu uśmiechnie sie los ,choć życie tyle razy dało ci juz kopniaka w du** , wiem że ktoś bardzo głupio urządził ten świat... jeśli ktoś chce mieć dziecko ... to go nie ma , albo musi się nielada nastarać żeby je mieć , a jak ktoś nie chce mieć dzieci to ma choć wcale o siebie nie dba ... to jest dziwne, niezrozumiałe i niesprawiedliwe !
" Wola istnienia , moc przenoszenia wiarą gór , dziecięca siła , nie ma w niej strachu... To jest to " to słowa naszej blond piosenkarki ? można jej nie lubić ale ma babka racje
Nigdy nie traćcie nadzieji !
Wiem jak ciężko jest uwierzyć że będzie dobrze , że i do ciebie w końcu uśmiechnie sie los ,choć życie tyle razy dało ci juz kopniaka w du** , wiem że ktoś bardzo głupio urządził ten świat... jeśli ktoś chce mieć dziecko ... to go nie ma , albo musi się nielada nastarać żeby je mieć , a jak ktoś nie chce mieć dzieci to ma choć wcale o siebie nie dba ... to jest dziwne, niezrozumiałe i niesprawiedliwe !
" Wola istnienia , moc przenoszenia wiarą gór , dziecięca siła , nie ma w niej strachu... To jest to " to słowa naszej blond piosenkarki ? można jej nie lubić ale ma babka racje

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dlaczegotak pięknie napisane
. Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Sama to przeszłam, więc wiem jak ciężko się pozbierać ale jednocześnie jak cudowanie gdy ponownie zachodzi się w ciążę i już wszystko jest ok
. Gratuluję ci maleństwa i życzę spokojnej ciąży i pięknego rozwiązania.
Newfie przykro mi, ale głowa do góry. Ten cykl pełen cudnych przytulanek cię czeka
Jarzebinko póki co daję mu tabletki z jeżówki do ssania
Miłego dnia laseczki :-):-):-)

Newfie przykro mi, ale głowa do góry. Ten cykl pełen cudnych przytulanek cię czeka

Jarzebinko póki co daję mu tabletki z jeżówki do ssania

Miłego dnia laseczki :-):-):-)
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinka ! Fajnego masz brzdąca !
dziękuję