netka.
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U małego wszystko dobrzeJak najbardziej.
Co u małego? U nas wszystko ok. Za kilka dni roczek.Jak to zleciało.. Właśnie wjechało mleko, stąd ta piękna godzina..
Jesteś w ciąży?Na kiedy wypada termin?
Ściskam mocno.
Halo MarcówkiJest tu jeszcze ktoś kto testował i wychodzi termin na marzec? U mnie dziś test pozytywny, ale jeszcze bardzo wcześnie bo 9 dpo. Termin byłby na 6 marca
Narazie straszny bladzioch, ale mam nadzieję, że zacznie ciemnieć
![]()
GratulacjeNiepewnie ale się dołączam, dziś upragniona kreseczka w 27dc ❤
Dobry. Masz tam przy badaniu rozpiskę ile bety na który tydzieńDziewczyny beta 151 na progesteron jeszcze czekam czy to dobry wynik jak na 4 tydzien" dzis powinnam dostac miesiączke "
Trzymam mocno kciukiGratulacje
Mam nadzieję, że dołączę tu do Was, ale my dopiero co działalismy. Gdyby się udało, to w marcu byl by termin. I to najpiękniejszy prezent urodzinowy by był. Mój partner z początku, a ja z końca marca![]()
Trzymamy kciuki za dwie kreskiCześć dziewczyny, mozliwe, że również dołączę do waszego grona. Okres powinnam dostać 29 czerwca, ale czuję się jakoś inaczej niż zwykle. Bolą mnie piersi,choć nigdy tak nie mam. Chyba będę dziś robić pierwszy test. Gratuluję wszystkim dwóch kresek
![]()