• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziękuję za odpowiedzi. Podpowiem juz co nieco mamie 😀
W sumie ja tak napisalam 200/300 bo dla mnie to takie minimum od dziadkow (zalezy od sytuacji) ale pamietam ze moi dziadkowie mi strasznie poskąpili 😂😂😂 ale oni to zawsze uwazali ze nie maja pieniedzy, a to emeryturka jeszcze nie dotarla i takie gadki bo wszystko wysylali wnukom za granicą a my jedyne wnuki w polsce (ja siostra i brat) to nie bylo nigdy na co liczyc. Jak skonczylam 18 lat to mi napisala na facebooku zyczenia urodzinowe i dopisala ze teraz juz ki nie bedzie dawac zadnego pieniadza na urodziny ani kartki bo sama sobie zarabiam 🤨🤨🤨

Tak na koniec dnia chciałam Wam tylko napisać żebyście się cieszyły ze zdrowych dzieci ile się da. Koleżanka wróciła z USG i okazało się ze dzidziuś ma zespół Edwardsa. I raczej nie była w grupie ryzyka, przed 30stka, sport I zdrowa dieta, a tu jednak:(.
Ale to po samym usg stwierdzili zespół Edwardsa? Czy robiła pappe? Lub inne dodatkowe badania? Który t.c?

Hej dziewczyny mam pytanie z calkiem innej beczki. Ile kasy pasuje zeby babcia dala wnukowi na komunię. Moja mama idzie jutro na komunię i sie zastanawia . ja na szczescie mam ten problem z glowy bo kupiliśmy mlodemu telefon.
20 lat lat temu babcia mi dała 500, 6 lat temu mojej chrześnicy dałam 1200 bo jej rodzice kiedyś palnęli ze słyszeli ze tyle się daje i nie chciałam wyjść na sknere. Osobiście uważam ze od babci 600-700 to max, oczywiście jeśli ja stać bo chyba nikt od kobiety z emerytura 1000 zł by tyle nie oczekiwał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry