Martxx1
Fanka BB :)
No to pięknie25 a cykle mam regularne co 28 dni

Dziewczyny, czy Clearblue też robią cienie spotkała się któraś z Was, że był negatyw a Gołym okiem było widać cień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pięknie25 a cykle mam regularne co 28 dni
Ja niestety tutaj nic nie widzę [emoji20] ale jedna z dziewczyn pisała że testy z niebieskimi kreskami dosyć często pokazują cienie a ciazy nie ma.No to pięknie [emoji39] będzie dobrze, powtórz jutro i daj znać [emoji1]
Dziewczyny, czy Clearblue też robią cienie spotkała się któraś z Was, że był negatyw a Gołym okiem było widać cień?
Wszystko się uda i bardzo mocno zaciskam za powodzenie kciuki.
W razie wu podchodzicie tylko raz do ivf? Ile u was to kosztuje?
Ja niestety tutaj nic nie widzę [emoji20] ale jedna z dziewczyn pisała że testy z niebieskimi kreskami dosyć często pokazują cienie a ciazy nie ma.
Ja co prawda nigdy nie robiłam tego testu ale słyszałam że jest super czuły więc skoro dwie kreski to samo się nasuwaNo to piękniebędzie dobrze, powtórz jutro i daj znać
No to ładnie sobie liczą. U nas 4000euro jedno podejście ale jeśli jesteś mężatką i jesteś ubezpieczona w tej samej kasie chorych co mąż i kobieta nie ma więcej niż 40 a mężczyzna więcej niż 50lat to jest 3 ivf darmowe, 3 iui bez stymulacji darmowe i 3 iui ze stymulacja darmowe i warunek że komórka jajowa i nasienie mężczyzny musi być nasze bo od wdawcy lub dawczyni koszt wynosi 50% a czasami nawet 100%Cała procedura ok 12-15 tys narazie podejdziemy do jednej zobaczymy jak się to rozwinie jeśli się nie uda to będziemy myśleć co dalej.
Ja co prawda nigdy nie robiłam tego testu ale słyszałam że jest super czuły więc skoro dwie kreski to samo się nasuwaa kiedy masz mieć @ ?
Jeśli na żywo ja widziecie i pokazała się do 5 minut ta kreska to jest coś na rzeczy. Musisz poczekać i powtórzyć test za 2-3 dni lub skoczyć do labo na betę jeśli masz możliwość. Z tego co się orientuję to te testy z clear Blue one mają czułość 25 nie 10Mój mąż właśnie mówi, że widzi. Ja na żywo też. Pierwszy raz używam te testy, musiałam nawet przeczytać instrukcje hahaha [emoji1787][emoji1787]
U mnie do okresu jeszcze daleko, ale mam ponad tydzień po owu, więc spróbowałam dziś [emoji1] a okres mam różnie, ostatni był 36 dniowy, ale w tym cyklu miałam wcześniej owu, więc czekam na cud [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Pozytywny jak nic ! Juz na tym innym kreske widzialam. Gratki ❤ Ktory to dzien po owulacji?No to piękniebędzie dobrze, powtórz jutro i daj znać