reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

No i my oczywiście życzymy wiele słodyczy dla naszej malutkiej Martynki:tak:

cdcxsw55.gif

(dla dużej życzonka na siedzących:-p)

reklama
MARTYNKO
Życzę Ci, aby wszystko się spełniło o czym pragniesz o czym marzysz.
Aby słońce Ci świeciło w oczach, sercu i na twarzy.
Abyś miał jak najwięcej tego co dobre i piękne.
Byś kochała najgoręcej, a łzy były Twoim szczęściem.

baer003.gif

Ja zjadłam dziś 3 jeszcze cieplutkie pączusie i do teraz mi niedobrze :baffled: Na rok mam pączki z głowy :-p
Jakaś ospała ostatnio jestem... Może to już przesilenie wiosenne :laugh2:;-)
Hania nabiła sobie dziś pierwszego guzioła na czole czym omal nie doprowadziła dziadka do zawału :no: Wyrzuty sumienia go zamęczą, mimo mojego tłumaczenia, że nie da się za dzieckiem chodzić 24 na dobę i jeszcze niejeden guzioł przed nią. Sama właścicielka fioletowej szramy ma wszystko w nosie i szaleje jak zwykle :-p

reklama
Oj a ja zjadłam 5 plus jednego wspaniałego od Bodzinki--PYCHA był i jaki niskokaloryczny:-D
a przez te 5 mam wyrzuty sumienia, najgorsze jest to ze jeszcze mam w domu z 15 pączków, ja kupiłam, tesciowa kupila, maz z pracy dostal i jeszcze sąsiadka kilka przyniosła:baffled: Jak komuś pączków brakuje to chętnie sie podziele:-p Przez najblizsze dni nie wchodze na wage:rofl2: Dobrze ze to święto jest raz w roku;-)

Do góry