reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Fantazja, a dlaczego przeszłaś na sztuczne mleko?? Bo ja też bardzo szybko przestałam karmić, ale to dlatego, że miałam za mało pokarmu. I też jak sobie o tym pomyślę, to doła mam strasznego do tej pory i jest mi bardzo przykro :-(

reklama
Dzisiejsza waga (domowym sposobem) to równo 9 kg na 7 miesięcy. Chyba mi dziecko przestało tak tyć i zaczyna gubić swój tłuszczyk.:-)

agik- przeszlam na sztuczne, bo misia bardzo wolno przybierala - 1kg w 3 miesiace...no i tak sie zestresowalam, ze w ciagu tygodnia pokarm mi zanikl juz zupelnie. a teraz okazuje sie, ze kolejne 3 m-ce tez przybyl kg z hakiem..hmm...no ale pocieszam sie ze misia zdrowa jak rydz - do tej pory chorowala tylko 1 dzien:tak:

Iszatr pięknie :-) Nie wiem czemu ale strasznie mnie Wasze raczkujące Maluszki rozczulają... :zawstydzona/y:

Piotruś zważony w poniedziałek (rozsądna pediatra postanowiła poczekać ze szczepionką na wyjaśnienie, czy się nie zaraził - we wtorek już był chory...).
Waży 7480, co oznacza że przez 6,5 tygodnia przytył 360g. Pojęcia nie mam co się dzieje z pochłanianymi obiadkami... :dry:

reklama
Do góry