reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie porannie.U mnie bez zmian.Noc niespokojna, ale mąż mi nie pozwolił wyjać w nocy laptopa, żeby Was podglądnąć.Więc zawitałam teraz.

reklama
Witajcie majóweczki
Dawno nie zaglądałam jakos nie było czasu. Pare dni temu pobolewał mnie brzuszek na dole wzielam nospe i odpoczywalam. Od wczoraj na szczęscie nie boli. Myśle ze to dzidzia chyba uciskala bo wyniki moczu mam dobre

Witajcie dziewczynki!
Iwonka, ja to wczoraj z kolei miałam akcję z moim J, bo proszę go od dwóch tyg, żeby powiesił na drzwiach makatkę, bo mi świeci z przedpokoju światło. I tak proszę i proszę...i nic. A wczoraj to mi powiedział, że młotka nie ma, no i to był jego błąd. Zadyma była taka, że makatka zawisła w ciągu 10 minut. :crazy:

Kamilka, to masz już nieźle z tymi wyciekami z piersi...Ale to chyba normalne. Mi jakoś minęły i puki co sucho:-).

Pogoda do bani, zimno i siedzę w domku, dokończyłam wczorajsze pączki:tak::tak:.

Hej hej :) Czy możecie mi napisać jak to jest ze zwolnieniami lekarskimi z pracy? Czy jeśli ciąża przebiega prawidłowo, lekarka może odmówić mi zwolnienia, nawet jak jej powiem, że już ciężko mi siedzieć tyle godzin z brzucherm przed komputerem? Czy w razie jakiejś kontroli mogą być jakieś kłopoty jeśli stwierdzą, że nic mi nie jest? Bo zastanawiam się, czy nie poprosić lekarki o takie zwolnienie.

Kamilka ja spię z wkładeczkamibo inaczej wszytsko było by mokre... wiec radzę staniczek bawełniany bez uszczywnień i wkładeczki, ostatnio kupiłam dla sprawdzenia wkładki penatena i powiem że całkiem chłonne i z przylepcem ;-)

U nas nieciekawie:-( zaraz idę z Wiktorem do lekarza, w nocy miał 38 dostał ibufen spadła mu temperatura ale rano znowu to samo niestety:-( i zaraz jedziemy do lekarza, na dodatek miał jechać na weekend do moich rodziców bo mamy szkołę i egzaminy a okazało się że dzisiaj że moja mama ma półpaśćca i nie może być z dziećmi, i Teściowa przyjeżdża do nas. Mój m w nocy zabierał wszytskie rzeczy ze sklepu i zdawał klucze przyjechał o 2 i poszedł spać bo On jest zmęczony i rano idzie do pracy a ja zmęczona zbolała siedziałam z Małym bo nie mógł spać, jestem wykończona:-:)-:)-:)-(

Czesc Dziewczynki:-)
panna_migotka u mnie jak państwowo poszłabym do lekarza po L-4 to nie dostane, bo lekarze twierdza ze ciąża to nie choroba, ja chodze prywatnie i od samego poczatku mam L-4... i daje mi bez zadnych zbędnych komentarzy.

reklama
Do góry