hehehehehehehe uwielbiam Cie - twoja niewiedza w tym temacie swiadczy tylko o tym ze w rodzinie nie było problemów![]()
Oj były kochana niestety były.. Ale chyba nie założyli nam chyba takiej karty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehehehehehe uwielbiam Cie - twoja niewiedza w tym temacie swiadczy tylko o tym ze w rodzinie nie było problemów![]()
Dla mojego wszystko co kupuje to jest "dla starej baby"Ale on sie nie zna gdyby nie ja to nadal nosilby dzwony hehehe
Czytam o tych ciuchach i wchodzę z telefonem do kuchni i co widze? na parapecie mam szczypiorek w doniczce, a tu mi kot wsuwa![]()
ale jaja, ona tez lubi cebulowy smak
![]()
Kiedys chyba pisala ze jest kuratoremAhaaaAle tępa jestem, nie wiedziałam.. Ale może to i dobrze ze nie wiem, to dobrze o mnie świadczy
A Ty mówisz uprawniona jesteś do tego?? Mów mi tu kim z zawodu jesteś, bo mnie teraz ciekawość zeżre![]()
Zmalowana jest super- to moja znajoma
Kiedyś często mnie malowała jak mieszkałam w Olsztynie
Makijaże genialne ,mistrz w swoim fachu![]()
Ooo mieszkałas w Olsztynie, pochodzisz stamtąd?Zmalowana jest super- to moja znajoma
Kiedyś często mnie malowała jak mieszkałam w Olsztynie
Makijaże genialne ,mistrz w swoim fachu![]()
Obys miała jak najwięcej dojrzalych komórek... Wiadomo, że nie wszystkie się zaplodnia, więc im więcej tym lepiej...To się kwalifikuje na wszystkie zapłodnienie![]()
Kiedys chyba pisala ze jest kuratorem![]()
Dziewczyny, fajnie poczytać lekkie tematy, można się na chwilę oderwać...
Ale ja jutro rano na II weryfikacje 7dpt... Strasznie się boję![]()