Marvelka89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bralam nic dopiwro po 3 stracie zaczelam sama sie badac i doszlam do tego, troche pomogl mi lekarz endokrynologa w poprzednich ciazach teraz bralas heparynę?
Super,Mam wynik![]()
Gratki... Przypomnij który to tc?Po wizycie. Wg lekarza narazie jest wszystko ok, sluszalam serduszko. Płakać się chciało z tego wszystkiego. Mam brać duphaston 3 x dziennie, odpoczywać i nie denerwować się. Kamień z serca.
I ja 35O to będziemy we dwie![]()
W pierwszej chwili sie wystraszylam ze taki niski wynik az mi sie nogi zatrzesly... Ale zerknelam ze normy laboratorium zmieniloSuper,
Będzie dobrze.... SpokojnieW pierwszej chwili sie wystraszylam ze taki niski wynik az mi sie nogi zatrzesly... Ale zerknelam ze normy laboratorium zmieniloi wichodzi poczatek 4 tc jak w morde strzelil pasuje uffff, jutro mam termin @ wiwc idwalnie wynik... Teraz najgorsze przedemna ten strach
![]()
Cieszę się, że nie jestem sama w takim wiekuI ja 35![]()