bazylia128
Fanka BB :)
ze niby jakas wredote co nie?Kurde wiesz coo... Wyobrażałam sobie Ciebie zupeeeelnie inaczej!!! Ślicznota z Ciebie i włosy masz super! No ale kręcone też Ci będą pasować![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze niby jakas wredote co nie?Kurde wiesz coo... Wyobrażałam sobie Ciebie zupeeeelnie inaczej!!! Ślicznota z Ciebie i włosy masz super! No ale kręcone też Ci będą pasować![]()
To niech nerkę sprzedaAż takich wymagań nie mam)
Nic nie może zrobić to stara się mnie pocieszyć jak potrafi.
Kurcze podobno kasy na nową procedurę brak a tutaj jakieś ferrari od faceta![]()
O nie. Ja mam 178![]()
ze niby jakas wredote co nie?wygląd to tylko pozory w glowie to wiesz co mam - to samo co na glowie SIANO
![]()
![]()
![]()
Ja się nie uśmiecham bo mam krzywe zębyNo to napisze tyle ze @kate_p7 jak madrze pisze tak samo madrze wygląda !Buziunia bardzo bystra
Ja to taki głupol rozchichrany
![]()
Bywam tez calkiem sypmatycznaNoo zebys wiedziałaCałkiem sympatycznie wyglądasz jak na siebie
![]()
Mi się pdobaja krzywe żeby - serio czasami dodaja urokuJa się nie uśmiecham bo mam krzywe zęby![]()
Bywam tez calkiem sypmatycznaale cale in vitro i PRACA gdzie nie raz musze "delikatnie" zwrocic samym panom uwagę - swoje zrobilo
A wiesz ile to się trzeba nameczyc żeby cale stado niezbyt uprzejmych samcow zaczelo się sluchac -oj na początku było ciekawie
![]()
Ja się nie uśmiecham bo mam krzywe zęby![]()
No to ja mam duzo tego uroku:-)))Mi się pdobaja krzywe żeby - serio czasami dodaja uroku![]()