reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
moja córcia je mało po chorobie:crazy: więc skapitulowałam dzisiaj i podałam małej mleko nan junior waniliowy dostałyśmy wczoraj próbkę:tak: i oczywiście wypiła wszystko:crazy: nie wiem czy nie za wcześnie na juniora bo on jest od roku:tak:
My też dostaliśmy tą przesyłkę i tez wczoraj dałam córci to mleko :-D tylko, że Wiktoria wypiła kilka łyków i więcej nie chciała, nie lubi sztucznego mleka.

u nas na szczescie na widok butli jest wielka radosc i irytacja gdy za wolno podchodze i za dlugo tej butli nie podaje :-D

Chciałam sie spytać co dajecie dzieciaczkom do picia:confused: bo ja soczków córcia nie podaje tylko herbatkę jabłkową z melisą bo ta lubi pić:tak: a zwykłą herbatę taką z cytrynką podaje sie później:confused:

Chciałam sie spytać co dajecie dzieciaczkom do picia:confused: bo ja soczków córcia nie podaje tylko herbatkę jabłkową z melisą bo ta lubi pić:tak: a zwykłą herbatę taką z cytrynką podaje sie później:confused:

ja daję bobofruty lub geerbera, bez cukru, a naszej herbatki to tak chlipnie tylko

ja tez daję herbatki granulowane, ale owocowe lub malinowe i rumianek jej robie, wodę z miodem i cebionem a jak już jest za często to sok rozcieńczam bobofruta

ja tez podaje herbatkę jabłkową z melisą, a na noc robię słabą rumiankową:tak:, soczków mały nie chce pić:no:,

no i nadal nie chce pić mleka modyfikowanego:no:, lekarz poradził spróbować podać z kartonika, rozcieńczone, ale nie wiem, popróbuje jeszcze z bebilonem:-(

My dajemy soki, ale Karolek pije po kilka łyczków tylko. Ostatnio lubi też wodę, ale tylko łyżeczką z filiżanki. Kiedyś zobaczył jak piję i oczywiście rozdziawił buzię, no i wypił łyżeczką całkiem sporo.

Karol dzisiaj zjadł na kolację całą michę kaszki. Ciekawe o której zażąda flachy :-).

u nas ida rozne herbatki :happy:
mam malinowa z dzika roza (czy jakos tak), wczesniej mielismy jablko z melisa, mamy tez brzoskwiniowa, owocowa, z kopru wloskiego i rumiankowa. Najczesciej dostaje ktoras z tych owocowych - jak tesciowa szykuje - a ja czasem robie ktoras z ziolowych :tak:

naszej herbatki normalnie nie podaje...dostawala tylko jak miala biegunke i nie chciala nic mi pic to czasami udalo sie jej z mojego kubka jakos wcisnac picie - bardzo jej smakowalo ;-)

soczkow dawno nie podawalam i z reguly nie podaje...wiem, ze jakos tak lekarze sceptycznie sa ponoc nastawieni do ich dawania :sorry: kiedys polozna zrobila mi wyrzut, ze musze moje dziecko mocno faszerowac soczkami skoro ma taka cere...a moja prawie nic nie dostaje :eek:

reklama
Moja pije Bobofruty, herbatki dla dzieci (teraz mamy ziołową, pomarańczową i na przeziębienie) i sok śliwkowy domowej roboty. Czarną herbatę piła tylko w czasie biegunki, a jak raz była przeziębiona to jej zrobiłam herbatkę z lipy i jej smakowała.

Do góry