Pchełka216
Fanka BB :)
szatanie....a idz do lodówki i cos wszamaj![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szatanie....a idz do lodówki i cos wszamaj![]()
Ale pieknie wyglądasz!!!Hejka dziewczynyco tu na forum słychać? Widzę dużo nowych dziewczyn, cudownie, trzymam mocno kciuki za nowe brzuszki
U nas obecnie nuda, jestem juz na etapie prania i układania ciuszków w szafie dla synka, kupione już z grubsza wszystko. Obecnie 34+1, mój syn goni z wagą ma już ok 2800ja od początku ciąży +10kg i to jedyny plus głupiej cukrzycy ciazowej.
I czekamy, czuję się cały czas cudownie, zero dolegliwości, przesypiam całe noce więc dziewczyny z forum z sierpnia mnie nie znosząwczoraj nawet byłam na basenie i pływałam z Kubą
@sandra777.12 jak Twoje samopoczucie? Rośniecie? Jak malutka?
@Liliana87 który to już u Was tydzień? Jak się czujesz?
@Netiaskitchen Co u Was?
Zastanawiam się jeszcze czy @juchaa_87 już urodziła?Dawno jej nie widziałam, a już chyba czas?
@nieagatka a jak Wasze życie już wspólnie?![]()
Ja już siedzę obzartaKurde przez was muszę się zakraść do kuchni....bo przed chwilą mężowi nagadalam że ciągle coś podjada.....
tylko cycorki schowaj bo od lodówki sutki Ci wystrzelaKurde przez was muszę się zakraść do kuchni....bo przed chwilą mężowi nagadalam że ciągle coś podjada.....
Boszzzzztylko cycorki schowaj bo od lodówki sutki Ci wystrzela![]()
![]()
przepraszam znowu mnie jakas glupawka napada
![]()
A tam babanaszatanie....no i zżarłam banana
![]()
Hahatylko cycorki schowaj bo od lodówki sutki Ci wystrzela![]()
![]()
przepraszam znowu mnie jakas glupawka napada
![]()
A da się jesc przy karmieniu ? ty jesz kielbase i corcia kielbase, ty jesz pasztet a corcia w tym momencie z Plaskacza ci daje bo tego nie lubiHahawłaśnie jeden wystaje z koszuli do karmienia, jakoś zapinam tylko na górny guziczek
teraz są takie fajowe zapinane po bokach na kilka guziczków
![]()
a może zamówić pizzunie ?A tam babanaIdz na calosc -weź sobie jakiegoś boczku z zoltym serem usmaż a do tego pajde chleba
ja zajadlam jajko 3 minuty gotowane i siedze przy borowkach
![]()
i koniecznie n a podwójnym serze i salami ummm albo z serem pelsnowym mniiiaammmma może zamówić pizzunie ?taką z pepperoni, podwójnym serem, papryczkami i pachnącą cebulką
![]()