reklama
Rozwiązanie
Moja ciąża od samego początku jest 2 tygodnie mlodsza. Teraz termin przesunal się jeszcze o tydzien do tyłu czyli już 3 tyg wg usg. Pokazuje 26 tydzien ciazy 680 g. Lekarz mówił ze na tym etapie ciazy wszystko jest ok a dzieci rosną w swoim tepie. Na początku też płakałam i się przyjmowałam ze może coś jest nie tak. Lekarz uspokajal i mówił ze może taka moja natura ze nie będę rodzic dzieci 4 kg tylko ok 3 kg. Robiłam testy pappa w 20 tyg badania prenatalne i wszystko wszystko ok z dzidzia. Tylko tyle że jest mniejsza kruszynka ale...Dziewczyny mam do was pytanie . Dziś miałam usg jestem 26 tydzień i 5 dzień według usg. Dziecko wazy 960 g i lekarz powiedział ze to trochę za mało . Ile ważyły wasze pociechy w tym tygodniu ciąży ?
MamusiaKsawusiaKacprusia
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do was pytanie . Dziś miałam usg jestem 26 tydzień i 5 dzień według usg. Dziecko wazy 960 g i lekarz powiedział ze to trochę za mało . Ile ważyły wasze pociechy w tym tygodniu ciąży ?

Spokojnie, spokojnie żeby się jeszcze nie zdziwił jak do 4 kg dojdzie. 

Dziewczyny mam do was pytanie . Dziś miałam usg jestem 26 tydzień i 5 dzień według usg. Dziecko wazy 960 g i lekarz powiedział ze to trochę za mało . Ile ważyły wasze pociechy w tym tygodniu ciąży ?
eMeczk@
Fanka BB :)
Mój syn w 26+5 miał 1060g gin powiedziała, że to w sam raz, więc dziwne, że 100g mniej i już lekarz twierdzi że za mało
z tego co widziałam u dziewczyn na innych forach to jedne dzieci w takim tygodniu miewały nawet 800g bądź więcej niż kilo, więc to chyba różnie bywa 

reklama
NieZadowolona25
Zaciekawiona BB
W 27+4 moja Mała miała 900g, lekarz powiedział, że w normach. A już w 29+4 miała 1250g
więc spokojnie, nie martw się, przyrost wagi się dopiero zaczyna 
Moja ciąża od samego początku jest 2 tygodnie mlodsza. Teraz termin przesunal się jeszcze o tydzien do tyłu czyli już 3 tyg wg usg. Pokazuje 26 tydzien ciazy 680 g. Lekarz mówił ze na tym etapie ciazy wszystko jest ok a dzieci rosną w swoim tepie. Na początku też płakałam i się przyjmowałam ze może coś jest nie tak. Lekarz uspokajal i mówił ze może taka moja natura ze nie będę rodzic dzieci 4 kg tylko ok 3 kg. Robiłam testy pappa w 20 tyg badania prenatalne i wszystko wszystko ok z dzidzia. Tylko tyle że jest mniejsza kruszynka ale rozwija się dobrze. Lekarz mówił ze najdokladniejsza data porodu jest z usg w 13 tyg ciazy. Musi być dobrze ja wierzę w to całym serduszkiem. 3majcie sięDziewczyny mam do was pytanie . Dziś miałam usg jestem 26 tydzień i 5 dzień według usg. Dziecko wazy 960 g i lekarz powiedział ze to trochę za mało . Ile ważyły wasze pociechy w tym tygodniu ciąży ?