Mama2018mama
Fanka BB :)
Hehe tez tak czuje, że z dwojka lepiej sie ogarnacPewnie wszystko idzie ogarnąćja z dwójką wiem już jak muszę sobie dzień zaplanować a z jednym to błądziłam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe tez tak czuje, że z dwojka lepiej sie ogarnacPewnie wszystko idzie ogarnąćja z dwójką wiem już jak muszę sobie dzień zaplanować a z jednym to błądziłam
![]()
Ja dziś dostałam w 34 dc też po poronieniu. Normalnie mam 29 dni.U mnie zawsze były 28 dni teraz po poronieniu druga przyszła po 35 dla mnie jakiś kosmos taki cykl. Ciekawe czy się unormują.
A u mnie to jest tak że ja mam siostrę bliźniaczkę [emoji133] i teściowa miała brata bliźniaka tylko ona go podobno wchłonęła,tak mi opowiadała. Ja przy pierwszej ciąży miałam 2 pęcherzyki ale jeden się wchonął.
A jak sie teraz idzie na bete do luxmedu? Trzeba jakos dzwonic i się rejestrowac?
Ginekolog nie powinien decydować o dawkowaniu leków na tarczycę. Polecam udać się do endo lub gine-endoDzięki dziewczyny za odpowiedzi
Zobaczymy co powie mi ginekolog bo Euthrynox dostałam od internisty.
Chociaż podejrzewam ,że będzie kazał zbić bo prolaktyne miałam 24 i zbił do 2
U każdego jest inaczejDziewczyny a mam takie pytanie dotyczące badania szyjki, po jakim czasie od owu powinna się obniżyć, bo przedwczoraj myślałam, że jest nisko, ale wczoraj znowu była wysoko, więc troszkę zgluplam, ale może źle zbadałam przedwczoraj
Myślałam że jakaś reguła na to jest, że do iluś dni powinna się obniżyć, ale właśnie nie znalazłam nigdzie konkretnych odpowiedzi, no nic po kilku cyklach pewnie się dowiem jak to u mnie jestU każdego jest inaczej![]()
A ja zawsze marzyłam o bliźniakach, mąż mi ostatnio powiedział, że jedno dziecko 9 miesięcy a jak mi się marzyły bliźniaki to musimy się dłużej postarać,wie jak mi humor poprawicale u nas bliźniaków nie ma w rodzinie
Niestety nie, musisz sama obserwować swój organizm i zauważyc schematMyślałam że jakaś reguła na to jest, że do iluś dni powinna się obniżyć, ale właśnie nie znalazłam nigdzie konkretnych odpowiedzi, no nic po kilku cyklach pewnie się dowiem jak to u mnie jest