reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja już ugotowałam obiad i zaczynam szykować się do wyjazdu, zostawiam swoich niedobrzelców samych i wcale mnie nie obchodzi jak sobie poradzą. Wpadnę wieczorkiem to dam znać jak sobie daje radę mój nieporadny małżonek:-):-)

U mnie to nie przejdzie:-:)-(
jaśmina Ty to masz zaciecięcie do tych ćwiczeń:tak:Podziwiam:-)

My już po spacerku:-)Słoneczko ładnie świeci i jest nawet przyjemnie:-)Grześ spał 1,5 godziny.Obiadek dla niego się gotuje:-)a
dla nas bedzie poznym popołudniem jak mąż z pracy wróci.A teraz chyba kolejna kawa..;-)

Witam niedzielnie i popołudniowo.
Mój J. miał wczoraj spotkanie klasowe, ale na szczęście miałam go na oku ;-) bo mamy obok mieszkania ogormne pomieszczenie i tam się chłopaki bawili :tak:.Wyobrażacie sobie - 15 chłopa (bez żon) spotyka się po 15 latach od ukończenia szkoły :szok:.No, ale koło 22 zaprosili mnie do wspólnej imprezy :-D.Chyba nie musze pisać, co się dzisiaj z moją głową dzieje :sorry2:.
A najlepszy numer jest taki: moja mama uczyła Jacka klasę matmy :-D i wiecie jakiego zonka mieli jak się dowiedzieli kim ja jestem :laugh2:.
Dobra, zmykam odpoczywać, póki Oliwka śpi.Pa

reklama
Witajcie,,
U mnie byla juz szwagierka,a potem bylam u abbci,,lecialam jak glupia od abbci na enta bo maz byl,a tera on stracil neta i dupa nie agdamy,,czekam az sie polaczyyy..

Do góry