reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :tak:

Hmmm..piszecie posty w zaskakującym szybkim tempie ;-) nie wiem czy uda mi się nad robić takie zaległości :szok:

A z kolką męczyliśmy się do 12 w nocy :crazy::no:

Ja właśnie niedawno wróciłam i muszę przyznać,że jakoś sobie mój małżonek poradził z małą, tylko zupy mu nie chciała zjeść, ale ona ma nieraz takie napady i wystarczy ją tylko trochę przetrzymać a zje. Wydałam pieniędzy ponad limit i do końca tygodnia będę kupowała tylko chleb bo na nic innego nie starczy:-):-):-) tak to jest wysłać babę na zakupy
Ocieplacze na męskie klejnoty już widziałam i chciałam je kupić mojemu na zimę żeby mu nic nie zmarzło:-):-):-)
Idę teraz coś zjeść bo głodna jestem:tak::tak:

anaconda to musisz częściej takie wypady robić jak mąż dał sobie radę:tak:Fajnie że zakupy Ci się udały:-)
Mój mały padł teraz:baffled:Ciekawe jak to ze spaniem będzie teraz:dry:

Cześc wszystkim. Wczoraj padłam razem z dziecmi:-p Dzisiaj nawiedziłam z małymi rodziców, byłam też u kuzynki. Adrianek chciał zostac na noc i powiedziałam żeby został. I wyobrażcie sobie że wyszłam za drzwi a mały wpadł w histerię że go zostawiłam:szok: Więc go zabrałam. Mama mi na taryfę dała to byliśmy w mieszkanku szybciutko :-) Mąż tapetę już prawie skończył. Fajnie to wygląda:tak: Biorę się za wczorajsze zdjęcia;-)

reklama
Anaconda no to świetnie:-):-)
Marta ja herbatki poprosze:tak::tak:
Ja kupuje mojemu ten czerwony ocieplacz a dziecko może do teściówki podrzuce;-);-)
Moja mama była znowu:-):-)Mój brat jadł jabłko i nie dojadł i teraz dojada je Lolinek:-)
A mój M pojechał do rodziców po gre dla mnie:-p:-pAle jak tak dalej pójdzie to przyjedzie o takiej godzinie,że nie pogram dziś hmmmm
Aluśka kochana dzis to jeszcze mamy wolne tempo:tak::tak::tak:

Do góry