reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ares ale idzie to jak krew z nosa...
Mnie najbardziej wkurza to,że gdyby Mati powiedział,że ma gre dla Pwła to mój M juz by tam był a dla mnie to można wszystko olac..

Mnie jakoś gry nie ciągną:baffled:A mój mąż czesto zagraj sobie może Ci się spodoba:-DNo właśnie a jak mi sie spodoba to już wtedy koniec ze wszystkim:-D;-)
Muszę Grzesia ubrac bo z gołą pupą leży:-D

Katrinm mnie gry tez nie ciagna le dla CSI zrobie wyjątek.Uwielbiam wszystko co z tym serialem związane:-):-)

A ja nie cierpię gier komputerowych :no: parę razy próbowałam i nic :baffled:

Ja sobie poćwiczyłam dla rozruszania mięśni.... od razu lepiej się czuję. Zaraz wezmę prysznic i idziemy na spacerek.

U nas słoneczko owczem ale zimnica a my z małym zakatarzeni więc nie wiem jak będzie ze spacerkiem..Mnie do tego gardło boli:baffled::baffled::baffled:

reklama
My wybieramy się po wodę do źródełka,bo tego syfu z kranu nie da sie pic a co dopiero Jullkowi mleko bełatać.Później na cmentarz,bo moja mama miała wczoraj imieniny a ojciec jutro ma urodziny,no i na zakupy,bo wszystko wybyło.NIe mam nawet ziela angielskiego do zupy,kostek rosołowych,listka laurowego,a w Stokrotce chusteczki Happy po 4,75.

Do góry