reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeszcze jestem:-):-)
Swagier ma dla mnie gre CSI Las Vegas:-):-):rofl2::rofl2:
Juz nie moge sie doczekać....:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry w niedzielny poranek:-)
U mnie za oknem też słonecznie ale na termometrze 1 stopień tylko:tak:
Na spacerek z Grzesiem tez przed obiadkiem się wybieram tak jak Sewa:-)
My dziś znów sami w domku:-(Dopiero po południu mąż z pracy wróci.

Witam nową mamę:-)
Bodzinka udanej wizyty życzę:-)

Nio i nie jade bo teściów nie ma.
Cholera jasna a ja się na gre nastawiła.Mówiłam jechac wczoraj...Ale jestem złą:no::no::no:

Tescie jak teście..Szwagier ma dla mnie gre CSI...Jakby to była gra dla M to już by po nia był..A tak chciałam pograc:-:)-:)-(

reklama
No właśnie próbowałam i tylko po angielsku..Poczekam..Na szczeście wieczorem CSI leci na polsacie:-):-):-)

Do góry